AKTUELNO

Urnebesno!

Nakon povratka sa kratkih reklama, voditelj Osman Karić seo je u svoju stolicu, zajedno sa Markom Janjuševićem Janjušem, te su u nastavku radio emisije "Amnezija", ugostili su Mariju Kulić, tj. Miljanu Kulić i Miljanu, tj. Lazara Čolića Zolu.

Moje je dete, ali ne mogu da je smislim. Ovo kako se ponaša, ja je uopšte ne prepoznajem. Ne znam da li da dignem ruke, da je ostavim ovde. Najbolje je da dignem ruke, jer sam bespomoćna - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo sam emotivno skrhana, ali se nadam da će biti bolje. Mamica me mnogo nervira, puni glavu protiv Zolice, ne shvata da ja volim njegov nosić, njegove butkice...Bebica je bio uz mene kad mi je bilo najteže, volim ga kao čoveka - rekla je Miljana.
Ona bi spojila lepo i korisno - rekao je Osman.
Ona ne zna šta hoće, ne zna šta radi, proverila sam je pre neke noći, rekla sam joj da je otišao Bebica, izašla kao pomahnitala...Dok nije upoznala onog tamo smrada, Zolju, muka mi je više. Ja sam bolesna žena, ne mogu sebi da dozvoljavam ove stresove, imam unuče, muža, još dve ćerke. Treba da je uhvati za noge i pod da čisti sa njom. Neka ide sada da vidi gde je, neka ode da vidi da li je sa Anitom, neka opere i Anitin veš, apsolutno dižem ruke.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola hoće da me veri, razmišljali smo i o svadbi i o svemu. Ja njega volim, ona meni puni glavu protiv mene - rekla je Miljana.
Ko celo jutro u apartmanu priča? Nemoj da se smeješ - rekla je Marija.
Zola je pitao Željka da li je našao neku curicu - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažeš, go**do jedno! Ona je idealna majka bez njega, a da ne pričam kada nije sa njim. Da je tražila Bebicu svećom, ne bi mogla da ga nađe, nije mu problem ništa da uradi. To što priča da ne voli, ona laže. Da je pametna, da ode odavde - rekla je Marija.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.