AKTUELNO

Pokazao je svoju posesivnu stranu.

Danas je u pabu spontano pokrenuta priča o društvenim mrežama, a tom prilikom je Bora Santana odao tajnu Luni Đogani, koja se ticala njenog naloga na Instagramu.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam tebe pratio na Instagramu, lajkovao sam ti sve, a pošto nisi htela da mi uzvratiš - otpratio sam te - priznao je Bora.

Ubrzo su se u priču uključili i ostali zadrugari, a najviše se govorilo o Luninom profilu i ogromnom broju pratilaca. Ona je otkrila i da je mahom prate stranci, a kroz šalu je rekla da joj uglavnom pišu "pedofili i Azarbejdžanci".

Foto: Printscreen Youtube

Ona je, videvši da Slobi nimalo nije prijatno pominjanje mnogobrojinih udvarača, pomenula jednog od svojih bivših momaka, što je Slobu dovelo do ludila, pa je počeo da lomi prste na rukama i da besni.

Nemoj da mi spominješ ništa! Ako te bude zvao, ja ću da se javim - govorio je Sloba Luni.

Foto: Printscreen Youtube

Baš me zanima šta bi ti radio kada bi ovde ušao Srđan - kroz osmeh je rekla Luna, aludirajući na svog bivšeg dečka Srđana Sarića.

Nakon toga je Sloba nastavio da besni i gleda samo u jednu tačku, dok mi je Luna objašnjavala da mora da bude kao ona i da ne sme da bude toliko ljubomoran.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'