AKTUELNO

I njega joj je uzela!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", voditeljka Dušica Jakovljević najavila je sledeći prilog, a zadrugari su imali priliku da pogledaju razgovor Maje Marinković i Bilala Brajlovića.

Ja nemam problem da odem na Rajsko ostvro, možda treba da se ispričamo i kažemo jedno drugom stvari oči u oči. U ovom klipu su se njemu oči napunile suzama i ja ga razumem. Neka stvari koje priča ima pravo jer je povređen. Ja sam uradila šta sam uradila. nazad nema, ali treba da porazgovaramo. On je rekao da bi išao - priačala je Maja.
Ja sam rekla da ne želim da razmišljam i da sebe opterećujem, naravno da nije prijatno. Ja ću shodno situaciji, kako se šta dešava, tako ću i da vidim šta i kako - dodala je Milica.
Bilal je ušao pre par dana, a već je bio povezan sa nekoliko osoba. Maja se vraća na stare ljubavi, a mi pokušavamo da ih spojimo. Ja bih ih poslao na Mesec, a ne da Rajsko ostvro. Maja ne popušta, ona sa svih strana grebe i kod Bilala i kod Cara. Maja je nesrećna i sama, ne zna šta da radi, a pokušava sve. Odnos Bilala i Maje, Milica je opet vratila na svoj način. Čekaćemo jer ove ozbiljne priče su na čekanju - komentarisao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.