AKTUELNO

Ozbiljan razgovor!

Lazar Čolić Zola razgovarao je sa Šarem Sorjanom Leoni Altman ispod trema i pričao kako je spreman da se napokon ostvari kao otac i osnuje porodicu.

Ja stvarno volim da se družim i zezam, ali fali mi mir, kako prolaze godine shvatam da hoću da imam porodicu, mir, decu i biznis kojem ću da se posvetim na većem nivou. Ja sam čovek i često razmišljam, ja imam neke stvari koje treba da promenim da bih znao kakva treba za mene jer mislim da nisam još uvek kakav bi čovek trebao da bude i da bi zaslužila da takav budem prema njoj. Ja ću da odem u provom i potrošim ko zna koliko, nije da ću da se kajem sutra, ali... Znaš moja mama kad ide u prodavnicu, ona gleda tu za hranu, a ja za viski i gluposti ne. Kad mi te stvari uđu u glavu onda mogu za sebe da kažem da razmišljam ispravno - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba dosta vremena da provedeš napolju i da imaš osobu sa kojom ćeš hteti sve - dodala je Soraja.
Moj drug ima suprugu koja ima frizersko-kozmetički salon, on je kupio to, imaju stan, dvoje dece, ćerka mu ima 16 godina, a sin 11. On nije star, ni ona, a imaju tako fin život. On vozi taksi. Kad to kažem možeš da kažeš da je taksista, on izađe uveče oko 11 radi do 5-6 oznoji se, ali zaradi sigurno 100 evrića. Ona isto ima svoj biznis, on joj je omogućio i baš fino žive, u kući imaju svašta, dva puta idu na odmor, desi se tu i vikend da dođe njegova ili njena majka, klinci su već veliki, a oni odu na vikend u Prag. On će da ode sa mnom na večeru, nekad platim ja, nekad on, ali nije neko iživljavanje - pričao je Čolić.
Ja bih kućicu od 100-150 kvadrata... Meni je ovo dobro došlo što sam došla ovde i zahvalna sam sama sebi što sam videla svašta šta nisam videla, a mislila sam da nisam naiva, a tek sad sam oči otvorila - govorila je Šarmen Soraja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.