AKTUELNO

Šok!

U novom izdanju radio emisije "Delegati", domaćin i voditelj Filip Car, ugostio je Slađu Lazić.

Tvoje učešće baziralo se na prijateljstvu, imala si odnos sa Smiljićem. Da li je došlo do pomirenja - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo se pomirili, mi pričamo, pa ćemo videti šta će da se desi. Mislim da može da dođe do pomirenja, on meni prija, meni se on sviđa, ali smo jako različiti, pa ne znam - rekla je Slađa.
Ti si prijateljica Maje i Bebice. Po pitanju Maje i Bebice se desilo nešto sa tvoje strane, što nije baš prijateljski i ne gleda se na to da si lojalan prijatelj. Kad je Maja u pitanju, istakla si više puta koliko ti znači. I kad je ona u pitanju, nisi ispala baš onako, korektna - pitao je Car.
Krenuću od Bebice, apsolutno je znao sve. Miljana i on su mi prišli na taj način, pa su mi na miran način prišli. Otišla sam i bukvalno sam rekla sve onako kako jeste. Izašao je klip, Bebica sedi pored Miljane, on je čuo šta je ona mene pitala. Tako da smo nas troje pričali. Ja ovde pričam istinu i samo istinu. Nikada neće izaći klip gde ću reći šta nije bilo. Nisam jedina devojka kojoj je Miljana rekla da proveri, razlog ne znam - rekla je Slađa, pa je prešla na Maju:

Foto: TV Pink Printscreen

Maja zna sve šta se dešava. Kada god pričam sa Janjušem, ona sve zna, ali ne oseća ništa prema njemu. Od kako je ušao, duhovit je i jedini je muškarac koji je duhovit. Ovde je sve monotono i sivo, puna sam harizme i duhovita. Osoba je sa kojom može da se komunicira na taj način. Neka bude da je naš odnos korektan. Što se Maje tiče, dala mi je zeleno svetlo, njeno srce pripada drugom dečku - dodala je Lazićeva.
Kada bi ti ona aminovala da možeš da radiš po pitanju Janjuša šta želiš, da li ostavljaš prostora da može da se desi nešto - pitao je Car.
On se uvredio kada sam rekla da ne bih bila sa njim. Ja sam izabrala Janjuša. Kada bi mi se desile emocije, naravno da bih popričala sa drugaricom. Zatvoren je prostor, Janjuš se muva sa devojkama. Ostavljam prostora ne samo za Janjuša, meni se trenutno sviđa Marko, moj bivši dečko. - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušala sam emisiju, ali moram da iznesem mišljenje na konto Slađinih odgovora. Naravno da mi ne smeta druženje njeno sa Janjušem, ali da ako ostavlja prostor da bude sa nekim sa kim sam ja bila toliko dugo, normalno da ne bi mogla da mi bude prijatelj. Ne bi bilo prirodno - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.