AKTUELNO

Ozbiljan razgovor u toku!

Po samom završetku emisije "Pitanja gledalaca", Filip Car osamio se sa Zvezdanom Slavnićem, kako bi ozbiljno porazgovarao o onome što ga muči, a to je Zvezdanov boravak u izolaciji sa Aleks Nikolić i dešavanjima u istoj, kako je i u samoj emisiji najavio.

Ja jako dobro znam Maju kakva je. Provociraće me i drk**i - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja joj svaki dan govorim: "Nemoj, nemoj" - rekao je Zvezdan.
Ona će da gleda da nas posvađa, a mene niko ni sa kim neće posvađati. Meni je lakše da je ona pored tebe, nego da je meni na glavi. Neprirodno mi je da gradimo prijateljstvo, a da si ti pokušao da poljubiš devojku sa kojom sam u vezi. Meni je Maja najmanji problem, bitno mi je da me ne dira i provocira - rekao je Car.
Meni prija njena energija i da se smejem sa njom. Ja joj kažem da mi je draga, ali ja tebe mnogo gotivim i drag si mi. Ja te sad kao drug pitam, kaži mi šta je, ja tako tačno uradim - rekao je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne smeta mi to nijedne sekunde, neprirodno mi je da sam opet sa Aleksandrom, a ti si pokušao da je poljubiš. Isto bi bilo kada bih ja sutra nešto sa Anđelom, bilo bi neprijatno - pričao je Car.
Tebi je do Aleksandre sada i te priče ili do ovoga - pitao je Zvezdan.
Sve to, oboje. Ja to studiram u glavi, ništa nije bilo ozbiljno, ja onda čujem da je ipak bilo ozbiljno - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma hajde bre, ona je prstom pokazivala na tebe - rekao je Zvezdan.
Na mene utiče to što vidim da ti ludiš, jer sam dobar sa tobom. Zato sam pitao Miljana i Matoru da li sam u tripu ili nisam? Ja se godinama vezujem za ljude, a ispostavi se nešto drugo. Kao da se uspostavilo sa Kristijanom, Janjušem i ostalima... - istakao je Car.
Moje mišljenje o tebi ti znaš. Ja nemam nijedno osećanje da kažem: "Ja to ne mogu" - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih bio licemeran kada bih ti rekao da mi se ne sviđa ovo tvoje sa Majom, jer sam bio sa njom, a lakše mi je da je isk**š. Ne mogu da prevalim ovo sa Aleksandrom, jer kad bih ja napravio sa Anđelom, ne bi ti bilo pravo. Ja sam gurao za stolom i vešto skrivao o emocijama prema Aleks, a znam da ti više i nemaš emocije prema Anđeli - rekao je Car.
Ako ćeš tako, Aleksandra je ispoštovala sve - rekla je Zvezdan.
Da Ana nije ušla i rekla da ništa nije uradila Aleks, ne bih se pomirio sa njom, ovako sam se pomirio iz emocije - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad si ti otišao, čačkali smo se. Ako me čačkaš, ja tu uzvratim i ti sada odjedanput da sam ja lud - rekao je Zvezdan.
Opet ja imam sumnje da se to nešto dešavalo, nisam ja pratio to - rekao je Car.č
Ona je meni pričala da je zbunjena, pa mi je pokazivala na tebe u rehabu... Ti i ja smo sada bitni. Šta treba da ti misliš da treba da bude okej? - dodao je Slavnić.
Znaš šta je problem? Pogrešni koraci su se desili u prošlosti, a ne u sadašnjosti i budućnosti. Hajde da pustimo malo vremena. Neprirodno mi je to što imam da si pokušao da je poljubiš, a sada sedite tu - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se taj deo desio od početka, dešava mi se kada si pričao, ti pogledi i to... Ti si napravio sliku takvu kakvu jesi. Pričam ti za Aleksandru -

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.