AKTUELNO

Ne može da dođe sebi!

Miljana Popović je otišla do rehaba kako bi porazgovarala sa Anom Ćurčić o njenim osećanjima prema Zvezdanu Slavniću i razgovoru koji je imala sa njim.

Kad sam mu sinoć sve rekla, on mi je rekao: "Znam, žao mi je". To psu ne bih rekla. Samo tražim ljudskost. Ja sam čovek prema njemu, on prema meni ne. Ne mogu da ne kažem da njemu nije teško, ali ovog puta biram sebe. Kad bih mu rekla: "Ja biram tebe, Pikaču", raspao bi se na komade. On je kod mene imao dom, on je dom srušio. T se ne prišta - rekla je Ana.
Možda zna, ali ne prihvata - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

To je već njegova borba. Samo njegova. Ja biram sebe ovaj put. Miljana, on nema dubinu da priča sa mnom. Mislila sam da ima svest koliko ga ja volim i koliko sam tu uz njega. Sve što sam mislila o nama je iluzija - dodala je Ćurčićeva.
A šta misliš da je put tvog isceljenja? - pitala je glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da pričam sa ljudima i saživim se sa slikama u svojoj glavi. Ja ću da ti kažem jednu stvar. Ana je za Zvezdana uvek bila tu. Očekivao je da će da izađe i kaže mi da se zavozao, a ja da oprostim. Neću. Tek će mu biti jasno šta je uradio kad bude izašao - rekla je Ana.
Krenula je pesma BS-a, videla se ta žal, da se kaje zbog svega što je uradio, a ovo je šlag na tortu - otkrila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Možeš da budeš Petar Pan, ali da budeš odgovoran. Svi treba da imamo dete u sebi, to je lepo. Ja to dete više nemam u sebi... Imam na sekund - pričala je Ćurčićeva.

Ana je istakla i da Zvezdan nije u krizi srednjih godina, već da samo pokazuje pravo lice.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.