AKTUELNO

Meridian ti pruža jedinstvenu priliku da osvojiš 5% cashback-a svake nedelje! Potrebno je samo da uživaš uz omiljene live dealer igre.

Ako volite live dealer igre preporučujemo vam da posetite Meridian i uživate u najboljim proizvodima ovog tipa. Ali, nisu samo igre ono što će vas oduševiti. Uz Live Dealer Casback 5% promociju očekuje vas jedinstvena šansa da osvojite ogroman povraćaj novčanih sredstava sve do 26. februara.

Ovo je jedina promocija na planeti koja vam donosi drugu šansu! Čak i kada vam ne ide najbolje, imaćete priliku za popravni.

Potrebno je samo da se zabavite uz odabrane live dealer igre, a ako budete imali gubitak od 150.000 DINARA ili veći od toga na nedeljnom nivou, očekuje vas cashback u iznosu od 5%! Maksimalan iznos povraćaja novca koji možete osvojiti je 100.000 DINARA!

Obračunski period je ponedeljak–nedelja, a povraćaj novčanih sredstava će se vršiti svakog utorka u 15h na vaš korisnički nalog.

Uživajte u vrhunskoj live dealer zabavi, samo u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog!

Autor: