AKTUELNO

Ispoštovao ga!

Ivan Dragić nastavio je svoju podelu budžeta, te je srednji budžet dao Maji Marinković.

Postoji obostrano poštovanje, govoriš uvek da sam realan, objektivan. Stvarno te gotivim. Rekao sam već Janjušu da vas vidim zajedno, vidim da dobacujete jedno drugom, postoje tu simpatije. Znam da je on bio tvoja najveća ljubav. Promenio sam mišljenje o tebi, mislim da si pravi prijatelj, džek i kavaljer - rekao je Ivan Maji i tom prilikom joj dao srednji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžet ide za Mariju Kulić. Ona je meni isto dala, mislim da je žena majka kraljica, veliki borac. Mislim da savetuje kako treba, osim po pitanju Bebice. Odlično izgleda za svoje godine, imam lepo mišljenje o njoj u svakom smislu - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Daćeš veliki budžet Anđeli Đuričić. Jedina njena krivica je što se kao slobodna devojka odlučila za zauzetog. Niste tako pričali dok je bila sa Zvezdanom, to zameram Zvezdanu jer nije stao uz nju. Svi smo osudili Marka Markovića što nije stao uz Staniju kada su je napadali. Lepa je i inteligentna devojka, najviše bi voleli da ona spusti glavu, nema potrebe. Neka se bori! Naravno da ću je podržati, ne kažem da je ispala moralna gromada, znam koliko se ona sviđala Keriću, da se nada da će biti zajedno, a ovo je najmanje što sam mogao da uradim da ispoštujem svog druga. Da je moj odnos u pitanju, bio bi srednji budžet... Bolje joj je sa Kerićem, gledao bi je kao malo vode na dlanu! - rekao je Dragić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.