AKTUELNO

Slomila se!

Tokom emisije "Pretres nedelje" voditeljka Ivana Šopić dala je reč Brendonu Radoniću kako bi prokomentarisao vezu Marka Stefanovića i Sanje Grujić.

Dok sam bio sa ovim dečkom u lisicama, on je bio prepun gneva i mržnje šrema Sanji - govorio je Brendon.
Da, sviđala sam mu se, pa sam ga odbila. Ja sam mu rekla da pronađe drugo mesto za sedenje i da meni ne prijaju ti snovi - dodala je Sanja.
On utiče indirektno na Marka da se skloni od Sanje, on je komentarisao da je to mala žena, a nikad veće zlo. To je bilo basš izraženo dok smo bili u lisicama. Ništa lepo nije imao da kaže za Sanju - nastavio je Brendon.

Sanja je za to vreme plakala jer joj je Marko zamerao što komentariše njihov odnos, a on ih čuva od svađe.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je sad potvrdila da komentari kod njih izazivaju svađu. Mi smo se družili skoro dva mesec i to je bila priča koja nije vezana za rijaliti. Ako misli da Marko unosi negativnu energiju, ona hoće da ga odvoji od svih. Ljudi idu na posao, imaju kolege i to je normalna stvar, kad si sa nekim 24/7 čak i iz dosade može da dođe do nekih stvari - pričao je Marko Marković.
Marko, što se mene tiče nijedan tvoj komenat nije zlonameran - dodala je Sanja.
Sanja, što si plakala? - pitala je voditeljka.
Iznerviram se. Ja se stvarno ne takmičim, Marko me pogrešno shvati. Moja suština je da ne treba da se meri ko je veći krivac - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.