AKTUELNO

Niko ne može da ga smiri!

Maja Kovačević prišla je Zvezdanu Slavniću i zagrlila ga, a onda dala nekoliko saveta kako da se postavi prema Ani Ćurčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Daj zagrljaj. U čemu je problem? Iskuliraj - rekla je Maja.
Nije ona bilo ko. Ja sam došao i sve lepo rekao, hteo sam nešto lepo da kažem. Ja sam folirant koji sam ovde pet meseci folirao, to se valjda vidi - govorio je Zvezdan.
Tako je ispalo, ali ajde. Pusti sad sve. Nemoj da se neviraš - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako da se ne nerviram? Znam da radi preko mene
Ti misliš da neće da ti oprosti? - upitala je Maja.
Ne treba mi oprost. Ja sam došao da kažem da ću da se povučem i da neću da se ljubak i malu držim za ruku, ako sam us*ao ne moram da joj trljam o nos. Ja sam došao da kaćžem da bude okej sa svima i da je prihvate jer je super ortak. Ako sam nešto z*srao ne moram dodatno da radim ružno. Ona se meni isk*čla za desetu stvar. Ljuta je, ne bežim od toga. Ja znam da sam zaj*bao sve, ali što me k*ra? - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti sa ženske strane kažem da ne možeš da očekuješ ništa drugačije - poručila je Maja.
Rekli smo sad sve gluposti. Neka ispada kako hoće, boli me k*rac. Ja sam monstrum, to ću i da ostanem. Ja nemam potrebu, a vozi me jer zna da može. Kaže da će malu da postavi na mesto, pa neće jer ću da urlam. Ti ćeš nekog da postaviš na mesto, koga? Ja sam ovde mafijaš, a ne ona. Kakav mafijaš? Ja sam samo momak koji nije dao na sebe. Ne može nikog da postavi na mesto. Ja sam kao k*rac jer sam prevario ženu. Je l' se niko na svetu nije razveo? Je l' sam pričao ovde nešto loše? - rekao je Zvezdan.
Meni je baš žao svega - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.