AKTUELNO

Sasuli joj sve u lice!

Voditeljka Ivana Šopić je nakon povratka sa kratke pauze sa reklame, najavila je naredni video klip, na kom su zadrugari imali priliku da vide kako Marko Janjušević Janjuš, zajedno sa Miljanom Popović i zadrugarkama komentariše izgled Milice Veselinović.

Milica je dobila reč.

Da, čula sam. To je tako od samog početka, pa su se posle podelile na moju i Aleksandrinu starnu. Ja sam svesna da sam se ugojila, nisam kompleksaš. Nemam 35 godina u guz**i da sam nezadovoljna svojim životom. Ima vremena i da smršam. Nemam problem da me komentariše ili vređa, tu sam da saslušam - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo komentarisali Milicu, to je deo klipa, ovde devojke u kući...Ja imam 32 godine, Miljana 33, smatram da devojke ovde, čak koje su jako mlade spavaju po ceo dan. Nije aludirano da se ona izvređa, nego je neko dodao usput. Sto puta smo Milica i ja pričale o tome. Milica je ovde komunicirala da mora da trenira, pa pitala Kerića i Sauera, devojka je svesna da se opustila - rekla je Slađa.
Kako smo došli do tog "svesna da se opustila", a krenuli od toga "trokrilni šifonjer" - rekla je Ivana.
Ja to nisam rekla, to nije moj rečnik. Prosto smo ušli u tu temu - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja najviše mrzim kod ljudi kad im se pusti klip, a oni pričaju nešto drugo. Rekla si da je puna celulita i da je debela - rekao je Neca.
Ne, nisam to rekla, moraš da slušaš - skočila je Slađa.
Ona ima problem sa Milicom, jer skače zbog Maje Marinković. Mislim da Slađa nije kompetentna da priča o treninzima, došla je kao trener, a nije jednom istrenirala. Izgledate ti i dečko kao prijatelji - rekao je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mala Valentina je to rekla, nisam ja. Naravno da ću da posavetujem devojku - rekla je Slađa.
Da li ti smeta što Slađa ima ovakve teme sa Janjušem
Postaje mi isuviše svejedno, već sam se par puta razočarao. Svaki put kad sam krenuo u nešto, osetio sam nesigurnost. Izjasnio sam se i prošli put, zaglavio sam se između veze i prijateljstva, popustio mi je taj griz...Jedno mi se priča, drugo se radi. Prvi put sam video, ono što mi je zasmetalo, da joj je bitnije da bude Majin prijatelj i da trči za njenom vezom, a da joj njena veza nije bitnija. Meni je bilo lepo, zagrejao sam se, ali neću da lažem i neću da štetim ni njoj ni sebi. Mislim da ništa nije radila da bi ostala duže nego većina koja se bori za opstanak - rekao je Marko MMA.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa je ovde najveći fejk. Ja sam baš pričao sa Markom, rekao sam mu: "Je l' moguće da je ostavio devojku zbog nje?", posavetovao sam ga da ne bude ni pod tačkom razno sa njom. Ona je htela da pravi priču sa Danijelom, ali je videla da joj nije prošlo. Da nije bilo Marka, otišla bi ona kući - rekao je Kerić
A šta meni nije prošlo - uskočila je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Biću iskren, rećiću što se tiče Marka MMA i Slađe. Marko je jedan od najboljih momaka koji je ušao u "Zadrugu", to vam ozbiljno kažem. Nije za Slađu, nisu mi par, totalno je drugi svet, stvarno je dobar momak. Njihova veza nije ljubavna veza u rijalitiju - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.