AKTUELNO

Hit!

Filip Car pričao je sa zadrugarima, te im je tom prilikom otkrio detalje haosa sa Majom Marinković, dok su bili zajedno, a oni su se svi smejali.

Ja njoj ne mogu da objasnim šta je Beč. Da se tamo kada treseš tepih u pet popodne, oni zovu policiju. Ja im kažem dođite gore. Ja im kažem da budu tihu i da je Maja u apartmanu. Sad idem ja i ide pet njih iza mene. Prolazimo sve i dolazimo do vrata gde smo ona i ja. Znaš kad se Bogu moliš, vidiš nju izlaziš. Odmah me udarila u nos. Ona odmah na njih, spavašavaj ribe, drž ne daj. Kaže mi drugar kao da neko ne slika i to, ja kažem ma jok...Sad Šebez sa mnom, a Šebezova drugarica njena najbolja drugarica, s njom se rvam, a ona kaže da je maltretiram - rekao je Car.
A ja te volim - prišla mu je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dolazi mi otac, prijatelji iz Crikvenice. Ja krenuo ka Zorici, pa posle na splav. Jedva sam je ubedio, sve muško društvo, ona sve špijune poslala. Kad vidiš, ona u gaćama iz žbuna: "Aha!"...Kaže ona da će da zove tatu, pozvala ga i kao ja je maltretiram, ja ne znam - rekao je Filip.
Najjače je bilo kada smo se tri sata sa Zolom vozili - rekla je Maja.
Ja vozim, ona me tuče u prometu. Kaže mi lik jedan: "Samo vam Janjuš fali" - rekao je Car.
Ja sam imao vožnju sa njima, on psuje, besni - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Došao mi drug iz Beograda, kaže: "Je l' moguće da si s njom?", ja rekoh ne, s ti lud, to tako novine pišu...Ja Brunu i tati pričam nismo, je l' ste ludi, kad ova iz žbuna. Kaže ona meni: "Videla sam" - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.