AKTUELNO

Neočekivano!

Miljana Popović je naredna komentarisala podelu budžeta ovonedeljnog vođe:

Ja Necu zaista volim, mislim da je on dobar dečko - krenula je Miljana Popović.
Ja moram da uskočim. Najgore je kada se vodimo time, što mi ne razišljamo kada nekoga treba kuditi, a kada mu apaludirati. Nemoj da generalizuješ - dodao je Car.
Ja sam sebi najveći kritičar, ja tako i Neci kažem šta mislim. Mogla je podela bolje, nije se on dovoljno pripremio, ali sa druge strane, svi znamo Necino mišljenje o aktuelnim temama, i to govori da je bio iskren, ali dosta blaži. Njemu je ponekad jezik brži od pameti - komentarisala je Miljana Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Peco, mnogi su rekli da si ti bio razuman, skrenuo si mu pažnju na neke stvari - rekla je Ivana kada je podigla Pecu.
Ja ću suditi ljudima, i još jače - dobacio je Neca na provokacije zadrugara.
Neca je dostigao jedan cilj, on je uspeo da sazna šta ljudi misle o njemu. Krivo mi je jer je neke ljude zapostavio, ali ga je želja za dominacijom ponela, pa je prikočio. Slažem se da je Ivana Marinkoviča uzeo u obzir, njemu je trebao da da taj veći budžet. - pričao je Peca kada ga je Ivan prekinuo:
Ti si se prema meni ponašao svakako, nestabilan si. Ideš od jedne do druge osobe. Ti jesi ljudima rekao sve što misliš, a svima si rekao sve što znamo ono što miliš, a nisi uskladio sa novcem. Sa razlogom postoje Neco veliki, srednji i mali budžet - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Neci objašnjavao neke stvari, ja mu zameram, za Ivana ali mi je čudno što su neki burni reagovali, ali opet treba i on da pripazi o rečima koje ljudima govore. - rekao je Peca.
Ja nikoga ne mrizim, samo želim to da kažem - dodao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.