AKTUELNO

Evo šta mu je zamerio!

Nakon Filipa Cara, svoje mišljenje o raspodeli budžeta Nenada Lazića Nece izneo je Branislav Radonić Brendon.

Ja sam očekivao nešto drugačije od Nece, da će biti rečitiji i elokventniji, da će uspeti kao pilot da sprovede 45 osoba kroz turbulencije. On je sve vreme imao tremu i nije bio svoj - krenuo je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo sam da biram reči, da ne nastane haos, opet je nastao, onda je bolje da budem ja i brutalan - rekao je Neca.
Smatram da si pokazao socijalnu neinteligenciju, a ja tebe smatram inteligentnim. Ja volim da posavetujem mlađe. Očekivao sam neki spektakl od tebe, a ne da sam sebi napraviš kataklizmu i da se treseš. Juče sam popričao sa tobom na temu tvog ponašanja u Zadruzi, gde sam došao do zaključka da želiš da budeš u trendingu skandalima koje praviš. Sam si odgovoran za svoje postupke. Očekivao sam malo spektakularniju dodelu. Cenim Pecu, koji mi je rekao da si se pogubio i da ne zamerim za te 2.000. Nisam zamerio - dodao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila i Sofija Una Manić.

Ja sam danas baš bila rezignirana. Od početka rijalitija vodimo ratove sa mojim bivšim, stala sam mu u zaštitu, išli smo na Zadrugoviziju zajedno. Mene su prozivali da sam Uroševa štićenica. Kad je imao brutalne sukobe sa njim, pokušavala sam da ga zaštitim i utićem an Uroša. Kao što je rekao, očekivala sam spektakularniju raspodelu. Dao si ljudima koji su te vređali srednje i velike budžete - rekla je Sofija.
Šta ste očekivali, crveni tepih? Nabroj ljude - dodao je Neca.
Pa, Miljana, Ana, taj tip takmičara. Ja sam prešla i preko sukoba sa Pecom. Mislim da nisi odigrao kako je trebalo. Nisi ispoštovao čak ni Anđelu, ona ne bi dozvolila da ja dobijem ni srednji budžet. Nisi ispao fer. Danas si mi pao u očima. Prvi put me je pogodio budžet - nastavila je Manićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da kažem još ovo, sa Anom se pre mesec dana tukao. U turskoj vojsci je bilo onih vojnika galamdžija, koji prave buku, tako je izgledalo danas. Sve, sve, ali kad čujem ono: "Dao bih ti više, ali nisam imao". Bolje šamar da mi opališ - ustao je Ivan Marinković.
Ti nisi ni čuo moje mišljenje o sebi - rekao je Neca.
Još jedno mišljenje. Anđela mu je u pismu napisala da ispoštuje nju, a to je verovatno da da Maji Kovačević. On brže-bolje Mariji Kulić 5 soma, pa kao ko je bitan, stajao je kod Filipa 20 minuta - dodao je Marinković.
Krivo ti je što tebi nisam posvetio 20 minuta - nastavio je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.