AKTUELNO

Smeta mu njegovo mišljenje!

Zadrugari i dalje komentarišu podelu budžeta Nenada Lazića Nece. Aleksandra Nikolić je otkrila da je Necino mišljenje o njoj ne zanima, pa je pohvalila njegovog brata:

Meni je najbitnije da mene Peca voli, i ja tebe voli. Nisi kao tvoj brat, ti si jedan ozbiljan gospodin, za razliku od tvog brata, ispravniji si od Nece. Divan momak, vaspitan - rekla je Aleks,.
Meni ne trebaju ničiji glasači, ja imam dokaze za mnoge stvari. Ja reagujem na stvari kako ja želim, hvala ti na srednjem budžetu - reklam je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene lik i delo Nenada Lazića ne zanima. Ja njega često ne komentarišem, ali sada je vođa, pa mogu. Slažem se sa Ivanom, Neca greši, on je pun želje, pa izgori. On bi napravio konflikt sa bilo kime, on izgori u svojoj želji, kose mu se stavovi i mišljenje za crnim stolom. Danas ne znam šta si pokazao, ludost ili hrabrost. On je danas pokazao ljudima koji su da kažemo bitni u rijalitiju, dao mala budžete a onima koji su da kažemo neprimetni dao velike, meni je to bilo okej. Zanemario si određene ljude, ali smatram da si svakako pogubljen, ali iskreno treba još da učiš. Meni iskreno novac nije bitan, ja da sam znao da ga cenim, ne bih bio ovde. Meni se tvoje mišljenje za stolom kosi sa onim što imamo van stola, ti neke stvari peglaš iza kulisa, to mi se baš ne sviđa. Tebi je najbitnije da ćeš imati dobar izbor potrčka - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.