AKTUELNO

Haos!

Nenad Lazić Neca sledeći budžet dao je Adamu Đoganiju, potom Aleksandri Nikolić. Zadrugar nije štedeo reči za njih pa je izneo sve što mu je na duši.

Za Adama mali, apsolutno si za mene loš čovek. Podržavaš stavove koji ne treba da se podržavaju, opravdavaj postupke nemoralnih ljudi. Jako si loša osoba - rekao je Neca.
Ne može da mi sudi neko ko niko nije prošao ništa u životu. I ti bi bio nemoralan kao i tvoj brat da možete - dodao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Prodali biste porodice za 5 minuta pažnje, jeli biste govna za 5 minuta paznje. Ovde nisam došao da budem je*an, a mali budžet ide za Marka i za Sandru. O njoj sam imao najlepše mišljenje. Bila je ranije iskrena, kada se ušlepala uz Dejana glumila je sveticu. On je pravdao njene nemoralne postupke. Sada glumi neku moralnu gromadu tj.glumila, sada si najveće moralno dno! Ozbiljan si folirant, a kako tako velika ljubav prema Dejanu je nestala? Ne mogu da razumem kako si se tek tako zaljubila u Cara. Meni je to nelogično, umešala si se u vezu Zvezdanu, nisi naivna. Davala si mu povoda, nisi svetica! Nisi svetica niti ćeš biti, ili si folirant ili si laka - rekao je Neca.
Meni zaista nije važno šta ćeš mi ti reći. Najbitnije mi je šta tvoj brat misli o meni, nas dvoje se družimo. Iz poštovanja prema njemu neću biti bezobrazna prema tebi - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D.