AKTUELNO

Razgovorima nikad kraja!

Aleks Nikolić nastavila je da priča Lepom Mići, Mikici Bojaniću i Peci Laziću u pabu "Prijatelji" sve što se dešavalo između nje i Zvezdana Slavnića.

Ja sam mu rekla da ću biti tu za njega, misleći da će da osuju drvlje i kamenje po njemu, oni osuli po meni. U međuvremenu, ja mu kažem da ima devojku, on mi kaže: "Hoćeš ti da mi budeš devojka?". Tako je bilo Mićo. Ja sam pokušavala da ga ubedim da se vrati u normalu, rekao mi je da ne veruje da pored svega ja nisam stala uz njega i govori mi da sam pi**a, jer sam se povukla. Kaže mi da zaslužuje da ga bar zagrlim i ja ga tu zagrlim - rekla je Aleks.
To je najveći hendikep - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja ga tu zagrlim i pomerim se. Uglavnom, krenemo mi da pričamo opet nešto, gde on meni kaže da ne igram rijaliti, da pričam iskreno sa njim, kao da nisu kamere tu, da ga ne foliram, da ga ne lažem i ne mažem, gde on verovatno očekuje da mu priznam osećanja, ne znam. Rekla sam da mi se sviđa kao muškarac, da je privlačan, ali da ne mogu to Ana, Anđela...I onda kao: "Što lažeš? Uvek je imala ta vatrica koja se nekada gasila i nekada povećavala, ali da je uvek postojalo nešto između nas", ja nisam primetila na početku, videla sam da me zagleda, ali me je svako zagledao. Rekao mi je da je krenuo da se druži sa njom da bi se sklonio od svega toga, ali nije očekivao da će da mu se desi emocija. Rekao mi je da sam ja jedina devojka sa kojom je poželeo da bude - pričala je Aleks.
Posle ovoga ne možeš da mi kažeš da je zaljubljen u Anđelu - ubacio se Lazić.
Ti mu se sviđaš, ona mu se udvara, sve ga to lomi. On zna da može da vas ima, da ste maltene zaljubljene u njega - rekao je Mića.
Ono što mi je rekao, ne mogu da pričam, prispavalo mi se, jeste to da kada se završi izolacija, da prestanemo sa komunikacijom. Ja sam rekla naravno. E sad, ono što mene brine, jeste to što je rekao da će da mi bude krivo...Ti si rekao kao: "Da li je to emocija ili nije?", ja promumlam da nije, on me gleda i gleda i gleda ljuto. Vidim ja, gleda moju reakciju, seo kod Žane. E sad, šta je tu, ja ne znam - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko može da provali ove ljude? To su teške šifre - rekao je Peca.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.