AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Anđela Ilić je bila naredna takmičarka koja je birala između Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića.

Oboje su korektni prema meni, oboje greše, a Aleksandra je dobra osoba i draža mi je. Ostavljam Aleksandru - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Zvezdanom sam u korektnom odnosu. Kad budem saznala šta se dešavalo danas i juče, tada ću komentarisati. Što se tiče Aleksandre, sve sam rekla prošle nedelje o njoj, svi su me osuđuvali, sad svi pričaju isto. Ali nikako ne podržavam ovo osuđivanje nje, naročito od strane njenih prijatelja. Aleksandra, zapitaj se šta ti pričaju prijatelji iza leđa. Ostavljam nju - rekla je Anastasija Stanojević Palčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra, imamo dobar odnos. Radi šta misliš da treba. Sa Zvezdanom sam se udaljio zbog onog sa Bilalom, rekao mi je da sam prekršio neke kodekse, i on je. Ostavljam Aleks - rekao je Aleksandar Sauer.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam šta mislim o Aleks. Nije joj prvi rijaliti, zna šta radi, ali o tome ćemo kasnije. Prema meni je ZVezdan odličan, korektan. Ljubavni odnos neću komentarisati. Ostavljam Zvezdana - dodala je DJ Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa oboje imam okej odnos, ali sam sa Zvezdanom bliža. Mislim da sam već rekla u svojim izlaganjima sve vezano za Zvezdana i Anđelu, ne podržavam dosta toga, a u ove nove priča nisam upućena, rano je da bismo osuđivali. I ranije je Zvezdan umeo da iskaže da bi voleo da bude u sledećim sezonama, ne čudi me njegovo ponašanje. Prošli put sam ostavila Aleks, sad bih ostavila Zvezdana - rekla je Sofija Una Manić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Aleks tiče, naš odnos je jadan. Osoba je sa 100 lica, radi sve zarad rijalitija. Dejan, pa Bilal, pa Uroš, nije joj bezveze pisao papiriće. Pa Car, pa onda opet Car posle Milice. Sad je Zvezdan najaktuelniji lik. Hvala Mariji što nam je otvorila oči. Biće sa Zvezdanom, pitanje je dana. Neće naravno na prvu, treba malo vremena, bar nedelju dana. O Zvezdanu sam promenila mišljenje. Jeste bio dobar sa svima nama, i dalje jeste. Ali isto tako zarad rijalitija. On je sa svojim agresivnim ponašanjem dao do znanja da ništa ne može da mu se kaže. Već je imao mnogo reakcija na komentare. Neću da ga uvredim, ali zanimljivo mi je sad da se vrti oko aktuelnih cura. Anđela, pa Aleksandra. To meni liči na rijaliti igrala. Mislim da je ogromni i vešti manipulator. Upoznatama sam sa profilima takvih ličnosti. Manipuliše svima nama. Što se tiče njegovih kodeksa. Da ima kodekse, ne bi izneverio porodicu. Svi pravi kriminalci drže porodicu na prvom mestu. Familija treba da bude na prvom mestu, pa sve drugo. U takvu osobu nemam poverenja. To je izdaja. Koliko god je galantan prema meni, ovog puta šaljem Zvezdana - dodala je Maja Kovačević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.