AKTUELNO

Drama za dramom!

Nakon haosa između Zvezdana Slavnića i Nenada Lazića Nece, nastavile su se nominacije.

Ja ostavljam Aleks jer imam bolju komunikaciju sa njom - rekla je Anita Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks i ja smo od početka dobri. Ostaviću Zvezdana, šaljem Aleks - rekao je Petrući.
Malo sam se uznemirila. Aleks, tvoje ponašanje ovde utiče na druge ljude. Kod Zvezdana mi se ne dopada to što je uradio sa Anđelom, povređena je. U ovoj situaciji šaljem Aleks, a ostavljam Zvezdana, jer je dobar čovek. On nije čovek za sprdnju - istakla je Valentina Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Zvezdanom imam korektan odnos, ništa specijalno, nismo imali ružnu reč. Sa Aleksandrom provodim mnogo više vremena. Ostavljam Aleks, šaljem Zvezdana - rekao je Bojan Simić.
Ja ču početi od Zvezdana, iako nije tu. Treba da odbroji do 10, da duboko udhane. Nažalost, na početku je imao stavove, koje je pogazio. Imao sam dobro mišljenje, promenio sam posle one situacije. Za Aleks sam rekao da je ološ, nije, ali nije ispala korektna prema Dejanu. Sećam se kako je stao ispred bine i rekao joj da se čuva. Nije ispoštovala ono što su rekli: "Volim te, volim te, čuvaj se". Poslaću Zvezdana - ispričao je Adam Labunski.

Foto: TV Pink Printscreen

U međuvremenu je došlo do svađe Miljana Vračevića i Nenada Lazića Nece.

Ja samo hoću da kažem da ovi ljudi sami prave svoje postupke! Neću da strahujem, ja sam iskren! A to što vi pravite haos, to je vaš problem. Kad ste znali da radite nešto, trpite i kritike - rekao je Neca.
Jesi ti glumio da si lažni peder? - pitao je Miljan.
Ti p*šiš k*rac svima ovde. Kritikovali smo ovde i Ša i Janjuša, pa su ćutali. Šta je Zvezdan ovde, Bogom dan? - dodao je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svakako šaljem Zvezdana - završio je Labunski.
Ja sam dobra i sa Aleks i sa Zvezdanom, ne sviđa mi se šta rade. Šaljem Aleksandru, ostavljam Zvezdana - rekla je Ana Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.