AKTUELNO

Razvezala jezik!

Jovana Tomić Matora došla je u izolaciju, kako bi otkrila Zvezdanu Slavniću do kakvog zaključka je došla nakon njegovog raskida sa Anđelom Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam mogao nikako drugačije da postupim. Ona(Anđela) je ušla, ja sam rekao da se desilo nešto loše juče. Kazao sam joj da sam se istripovao i da sam pokušao da poljubim Aleks, ali da me je odbila. Je l' mi veruješ? - upitao je Zvezdan.
Ne, moraš da me razumeš - rekla je Marora i nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla mi je da je došla na minut kod tebe, da si je mazio, a onda priznao da je bila deo igre, kao i da si pokušao da poljubiš Aleks. Ja sam joj rekla da sam primetila poglede koje ste Aleks i ti upućivali jedo drugom. Ja sam ti verovala da si hteo da je veriš i imaš porodicu sa njom - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to osećao - kazao je Zvezdan.
Ako si to sve uradio iz nekog tripa, ja se osećam kao marioneta. Meni si se poverio kad je krenulo sve sa Anđelom. Ja sam ti poverovala, a ako je to bila igra, onda sam i ja deo iste - rekla je Matora.
Sinoć smo pričali. Ukoliko ona može da kaže da sam za bilo šta bio manipulativan prema njoj, onda treba da se zapita vrlo dobro. Mića je neko ko ne mpže da bude objektivan. Žao mi je da se kunem u dete i sve najmilije - rekao je Zvezdan.
Sve me je ovo jako zbunilo, izvini - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.