AKTUELNO

Totalni haos!

U toku emisije ''Pitanja novinara'', Marija Kulić dala je svoj sud o odnosu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

Foto: TV Pink Printscreen

Prebrtzo su ušli u vezu, nisu uvideli da li odgovaraju jedno drugom. Njihoiva veza neće trajati ni petnaest dana, ukoliko ostanu zajedno do kraja. On je mislio da će pored mlađe devojke biti opušteniji. Njih dvoje su kao penzioneri. Njen karakter se neće promeniti, može samo da koriguje postupke. Presrećan je jer je u izolaciji - rekla je Marija.
Neko je prokomentiarisao da si htela da proveroiš Anđelu, ali da se osvetiš Caru preko Aleks - kazao je Darko.
Caru ne. Nju sam htela da provderim. Toliko je samouverena i bezobrazna. Izgleda kao pokondirana tikva. Danas je sedela na slavin, nije trepnula, poput kipa. On je ceo dabn igrao, bio je opušten. Ona se pokajala zbog svega, vidi se da puca. Ušla je prebrzo sa oženjenim muškarcem u vezu, pošto su bili intimni, po svaku cenu želi da ga zadrži. Nije svesna da intimni odnosi jesu važni, ali nisu presudni. Zamisli drugarica ti je popadija, a ti dođeš i radiš ovakvce stvari, a pogotovo ona, od koje se nije očekivalo sve ovo. Džaba joj lepota i lepo telo, kad je pokvarena i zla. Neće da se druži, misli da je popila svu pamet sveta. Sigurna sam da njihova veza neće trajati. Ona ne može da mu odgovori, ne zna šta da kaže. Ukoliko vidi da ga ne zanima, treba da ode od njega. Trebalo je da je prihvati takvu kakva jeste - rekla je Marija.
Zašto ovo ne govori Bebici? - upitao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdan je postao vrlo iritanta - rekla je Marija.
Marija, Zvezdan je sad upitao zašto to nisi rekla Bebici? - upitao je Darko.
Bebica i on su dva sveta. Ovo mišljenje ima 50% zadrugara. Ona nema slobodu govora, ni ponašanja. Zvezdan me je upitao:''Da li misliš da ja i napolju nisam varao Anu?'' To je dokazalo da je je radio sve i svašta - rekla je Marija.
On je istakao da Anu nije ni prevario - rekla je Marija.
Njemu treba devojka koja je vesele energije, više mu prIja Aleks. Ona je kao neko drvo. Prošle godine sam je volela, ali mi nije bilo ni na kraj pameti da će sve ovo da uradi. Moli za ljubav, pogubila se. Neće je oprati ni Dunav, ni Sava - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova žena nema nikakvu validnost, jer svoju ćerku ne može da pohvali ni za šta. Bolje joj je da pogledaš u Miljanu i kažeš joj:''Srećo, izvini za sve!'' Ne veruješ svom detetu, nego Bebici, koji ti je niko i ništa - rekao je Zvezdan.
Mene ovo ne pokađa, za ralizku od tebe, koji si sve ono što sam rekla upijao kao sunđer. Boli te istina - dodala je Marija.
Šta me boli? - upitao je Zvezdan.
Po vašim svađama se vidi da sve što sam ja rekla, ima smisla. Želiš da menjaš Anđelu jer je posesivna i zla. Ne želi da komunicira sa ljudima - kazala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da je menjam? Zla je jer ne želi da priča sa svakim? - dodao je Zvezdan.
Ona tebe ne želi da menja, a ti bi nju menjao da možeš celu - rekla je Marija.
Koliko Zola i Miljana treba da budu zajedno, da bi ti dala amin? - upitao je Zvezdan.
Do kraja rjalitija - kazala je MarIja.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda i nas pusti toliko - rekao je Zvezdan.
Ti si osoba koja priča sa svim devojkama, osim sa svojom. Oseća se suvišno. Ne vidim da ste srećni - kazala je Marija.
Ti ne vidiš da ti je ćerka srećna, a ne mi - dodao je Zvezdan.
Oni će biti, a vas dvoje teško. Kad si je posledni put češljao? Na početku stalno, sad opšte - kazala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bio zadatak - dodao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.