AKTUELNO

Šok!

Naredno pitanje bilo je za Zvezdana Slavnića.

Da li ti misliš da si toliko idealan i ispravan, pa zameraš Anđeli svaku sitnicu- glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Daleko sam od idealnog, ispravan jesam. Meni je samo, kao što sam sad njoj objasni, mislim da ono što tražim od nje je plitak potok da ona prevaziđe. Ja u njoj vidim damu koja ona i jeste i da treba te neke sitnice koje su zanemarljive, da promeni. To je ono što ja tražim od nje. Ovde i ne može da dođe do problema, napolju može. Ovde imaju razumevanja, neće neko da reaguje na tu prvu loptu, napolju će doći neko ko ne zna ni nju ni mene i na tu neku njenu reakciju, može da se desi veliki problem zbog mog bivšeg života i može da me košta mnogo toga, a uostalom i nju - rekao je Zvezdan.
Rekao si da glumi Helgu, da je šizofreničarka i da će da te odvede na robiju. Anđela, dok te sluša, ne može ni da bekne i da pokuša da ti se opravda, ti je prekineš - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se njoj izvinio za to. Poenta priče je ako je njoj stalo do mene, doćiće do tog nekog koji me neće znati, pa će biti problem. Ako krenem da izlazim u diskoteku svako veče, šansa da će doći do problema je veća. Meni je žao što je tako izgledalo, ali je meni stalo do tih stvari. Ona je uredna, čista osoba, ne govorim joj da se ne kupa, nego nešto što može da preskoči u svojoj glavi. I na ulici u kolima može da dođe do frke, nasmejem se i vozim. To su neke sitnice, naravno da treba i ja da budem mekši - dodao je Slavnić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.