AKTUELNO

Opa!

Naredno pitanje, voditelj je pročitao Filipu Caru.

Je l' moguće da te baš toliko briga za Maju, pa si joj okrenuo leđa u kazinu i da te nije zanimalo u koga gleda u ogledalu, a i kad se okrene - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja te stvari kada radim i ispitujem, više to radim preko one stvari ili zato što meni neko nalaže, mene to generalno ne zanima. Videću ako neke stvari koje radi, pitanja gledalaca, klipovi. Ja bih sebe smarao tokom žurke time. I to kad sam radio, ne volim kada je neko nepravedan, zameraju se meni neke stvari, a on to radi. Nisam nešto ljubomoran, ona i ja smo u otvorenom odnosu, gde ona ili ja možemo da napustimo taj odnos- rekao je Car.
Evo iskreno da ti kažem, ja stvarno vodim računa gde gledam i kako se ponašam. Ne može da dođe do te situacije jer ja vodim računa. Sve vreme sam bila pored Slađe, bila sam na jednoj strani ogledala. Uz neke pesme nisam igrala, uz neke sam se veselila
A uz Pejovića - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene guši tema Maja, Janjuš, ja se nikada neću vratiti u taj odnos. Ne zbog Filipa, nego zbog sebe same. Ja sam celo veče pričala o tome Slađi. Ja njega volim i ne mogu da se nosim kad ima takvu relaciju sa drugim devojkama. Zna on koliko ja njega volim. Ja nisam budala, ja znam kako treba da se ponašam, gde da se okrenem i šta da uradim. Ja ga toliko volim da ne znam ko da uđe, ne intresuje me. Cica je moj prijatelj, sa Bilalom sam završila odnos - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.