AKTUELNO

Šok!

Pre nego što je voditelj Darko Tanasijević dao je reč Zvezdanu Slavniću, kako bi završio svoje izlaganje koje je prekinuto, zbog pauze za kratke reklame.

Ja bih voleo da, da ponovim, da apsolutno nema nikakve veze to što se tiče se**a i moje uslovljavanje, nema veze sa životom. Ovo što se desilo spontano, desilo bi se danas, sutra. Žao mi je što se ona napada i što su pitanja sva upućena njoj...Ja sam ovde najgori. Ubedljivo najgori, a ako uđemo u ponašanje mog života dok nisam ušao ovde, ja sam apsolutno najgori, možda mogu da se poredim sa Kristijanom, ali mislim da sam gori i od njega. Ne nije smejurija to što sam ostavio tamo nekog. Ja bih voleo da sve to pređe na mene, uradila je stvari za koje je pričala da neće. u ljubavi je, nju nije promenilo kao osobu. Ako se ja vratim šta sam ja radio u životu, daj ljudi nemoj da me zaje**vate. Ja kažem, ona je uradila stvari za koje je prošle godine skakala ljudima na glavu, što se tiče ljubavi, a sada joj se sve vratilo, da, a što se tiče ostalih stvari ne mogu da joj prismrde! - završio je Zvezdan izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si u pabu da si imao se*s sa Anđelom i pre tri dana - rekao je Darko.
Da, evo sad i to kažem. To je što se tiče toga da li ja moram da krijem ili ne. Ja sam nju pogledao, ona je ustala i rekla je. Da rekao sam u pabu. Neminovno je da će da se desi, nema šta ja tu da lažem, nisam lagao za veće stvari, a sad ću za ovu, nazovimo, glupost. Ne branim je u ovim stavovima što je pogazila, ali ću da je branim u ostalima koje ne mogu da joj kojekakvi nametnu. Ako ćemo tako, šta su radili ovi ljudi, pa sam mogao da uperim prstom. Ne mogu nikoga da osudim, iza toga stojim. Ne volim preterivanje! Mene to nervira i laž. Nikoga, ne mogu i neću nikada osuditi ni za jednu stvar koju uradite, jer bih bio pokvareni ljigavac i bio bih sam sebi smešan...

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nisam branila, rekla sam da svako može da mi kaže šta hoće. Neću ja sutra ili večeras iz želje, ponovo to uraditi. Svako shvata onako kako želi da vidi nas i našu vezu - rekla je Anđela.
Sva priča se svodi da se samo ona krivi za ovo danas preko dana - ubacio se Mikica.
Zvezdan nije pričao ono što sam ja pričala. Ja sam pričala, nije on! - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam najgori! Ne što se tiče ovoga. Ja verujem da ona ne zna kako u tom trenutku da se lepo izjasni, ona samo taj deo da skapira da lepo to upakuje bez ikakve laži i bilo čega - rekao je Slavnić.
Što se ti nisi suzdržao - pitala je Marija.
Ja u sebi imam ugrađen klik-klak u srcu, sve ostalo mi je od krvi i mesa - odgovorio je Zvezdan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.