AKTUELNO

Karambol!

Voditeljka Ivana Šopić pokrenula je novu temu, a to je rat između Nenada Macanovića Bebice i Zorice Marković.

Ti si rekao da ćeš da razotkrijep Zoricu Marković, da je Tutankamon i da ako krene na tebe, da je nadrljala - rekla je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su provalili šta radi i kako igra. 45 minuta sam se raspravljao sa njom, tražio sam argument, nije mi dala. Ona sa svima ovde igra sa kim može. Igrala se sa Zolom i Miljanom. Ona se nekako uvek tu nađe, uvek je bila uz Aleks. Znamo da je Filip bio ljudina kada je došao, pa najgori, pa sad opet najbolji - rekao je Nenad.
Rekao si da je ove nedelje tvoja - rekla je Ivana.
Da, opet je počela da me provlači. Rekao sam joj da ne može da se igra, nisam ja glup. Sa mnom ne može, jer nema argument...Igra se sa svima. Ona tu pegla nešto, gura priče i postavlja nešto - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica Marković je dobila reč.

Ne znam šta čovek priča, nije mi fokus intresovanja. Niti me zanima ovo što je rekao. Meni je stvarno ovo smešno, cela ova priča. Čovek je koji me najmanje zanima. Miljanu Kulić imam pravo da volim i da mi bude draga, sve ostalo me ne zanima. Ja ako se igram, ovi ljudi nisu glupi - rekla je pevačica.
Maju je juče napala iz čista mira - rekao je Macanović.
On mene prati, ja nemam volju i želju da se svađam sa njim, ne intresuje me. Ima svoju svrhu, imam pravo...Ja sam došla sinovim autom, ali mene to ne zanima. Zola i ja se znamo već pet godina, čovek mi nikada ružnu reč nije rekao, ni kroz sve ratove Miljanine, ni pre, a ni sada. Neutralna sam skroz. Ovo dete je hvala Bogu dobro, ona je sa Zolom i ona bira svoju sreću. Nek on nastavi i nek ima averziju, ali me stvarno ne dotiče. Ima pravo da me ne podnosi. Moj nivo nije da se svađam sa takvim čovekom. Čovek bez zvanja, znanja i statusa, nema ništa osim poštovanja Marije Kulić. Moje mišljenje je, da na kraju svi igraju igru. Meni je ispod časti da se raspravljam sa njim, pogotovo o Miljani i Zoli. Ja više, rekla sam u jednoj sezoni, bila je jedna porodica, meni je pun ku**c toga više! Svo četvoro igraju rijaliti, to je moj definitivni sud - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si rekla u sobi za Miljanu - pitao je Bebica.
Ma ne zanima me uopšte, ja sam joj to rekla. Zola će da pop**i, ovaj će biti sluga Kulićima, a ti ćeš biti favorit. Kako se budu prema meni ponašali, tako će imati moje poštovanje. Ovo su vrlo teške stvari i porodične. Da, ja se ovde igram, ali nisam nikoga ugrozila - rekla je Zorica.
Miljana, šta ti je rekla - pitao je Macanović.
Marina, prevarantkinja jedna i obična folirantkinja, koju ja znam 15 godina, mislili su da će mene da stave za vođu - rekla je Zorica.
E sad ću ja da kažem. Znam šta mi Bebica priča. Ne moram da verujem ili ne. Ležimo tu, Zorica priča za Mariju: "Sad ću da joj je**m mater" - rekao je Ivan.
Nisam rekla da ću da joj je**m mater - prekinula ga je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

A onda te vidim sa Marijom kako ćaskate i ostalo - rekao je Ivan.
To tebi smeta, a danas si pokušao za kuma da me podbodeš...Ja u tvoje sukobe ne ulazim, u moje i Marijine odnose ne ulazi. Ja rekla: "Je**u joj mater"? Rekla sam da ću da se javim za reč na osnovu budžeta - rekla je Zorica.
Mene je ovo začudilo što je rekla ovo za rijaliti. Zorica i ja se poznajemo već nekih pet, šest godina, nikada je nisam slagao ni uvredio. Ne smatram da ona ovde igra rijaliti. Jedino što vidim na Miljani je da je ovo povredilo, jer te ona smatra prijateljem - rekao je Zola.
Od večeras sam došla do nekog zaključka, biće vremena da se izjasnim. - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si mi da on očekuje da će ona njemu da se vrati i da on misli da sam sa njom da je izj**em i da se vrati...Mene ne povređuje to za igranje rijalitija, Miljanu povređuje - rekao je Zola.
Pa prvo je za tebe Aleks rekla da ima u telefonu snimke i slike i ostalo - rekao je Macanović.
Može da ustane, nikad bolja Miljana nije bila. Ja nikada neću prestati da poštujem Miljanu i Mariju, ali nakon večeras sam shvatila da igrate rijaliti. Evo ti moja prognoza. Od tebe i Zole nema ništa, vratićeš se Bebici jer nećeš moći da se odupreš Mariji. Ovaj sve živo zavađa i ide oko svih
Miljana će biti povređena sa njegove strane - ubacila se Marija.
Neće Miljana, jer ona igra rijaliti isto. Oni meni mogu sve da oproste, ali uspeh nikako. Mića, Mikica, mi smo institucija za sve njih i sada da mi pričamo sa ovim šljamovima...Imam pravo na svoje mišljenje. Sve vreme od kako smo ovde, njih dvoje se dogovaraju da vas je*u i večeras su uspeli da Zolu iznerviraju. Anita, Slađa. Anita, je l' su te gurali da posvađaju - rekla je Zorica.
Bebica - potvrdila je Anita.
Bebica slepo sluša Mariju...Miljana je favorit bez obzira na Mariju, Zolu ili Bebicu. Oni nisu bili ni u mu**ma kada sam ja znala Kuliće, imali smo najgore okršaju, obe, pa smo nekako izgladili odnose. Pa krštenje, trudnoća. Ja poštujem zato što me obe poštuju. Ovi pacovi, ovakvi me ne dotiču. On me mrzi jer volim Zolu i Miljanu, to je osnovni razlog. Prvo se obuci, okupaj! - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nikoga nisam prevario čoveče - rekao je Nenad.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.