AKTUELNO

Hit!

Maja Marinković spominjala je njen abortus, pa prebacivala Marku Janjuševiću njegovo ponašanje. Zadrugar se ogradio od cele priče i izneo da ga ona ne zanima više ni u kakvom smislu.

Filip se postavio prema meni bolje, nego ti što si mi napravio dete. Nisam dete napravila sama sa sobom, nego lično on! Ne dozvoljavam da me neko vređa - rekla je Maja.
Filip neće vezu sa njom, lud je što je stupio u kontakt. On neće da ulazi u dublju stvar. Nisam svestan koliko sam bio nesvestan u rijalitiju. Ovde bi bio cirkus da radim neke stvari, neću popustiti ni ove godine. Ne daj Bože, ovde bi se raz*ebalo mnogo veza da hoću. Postoje devojke ovde sa kojima bi moglo nešto da se desi. Da poentiram, što se tiče Maje, bila bi tragedija. Evo želim joj sve najbolje. Ne zanima me, nije mi ni za zajebanciju, nije mi u interesu. - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što priča pada u vodu - rekla je Maja.
Filipu je najveća greška bila što se zaljubio u devojke u rijalitiju. On se ovde zabavljam sa devojkama, da se družim, seksualno opštim. Kažem im da neću biti sa njima u ozbiljnoj vezi, sa Aleks sam se poljuljao. Uvek će doći na moje, ne možete mi nametnuti situacije - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D.