AKTUELNO

Šok!

Voditeljka Ivana Šopić pokrenula je novu temu, a to je svakako ulazak Marka Janjuševića Janjuša, te je tim povodom podigla Maju Marinković.

Janjuš je ušao i ti si bila začuđena jer ti nije pružio ruku i ponizio te sa onom čokoladom, a sada imaš utisak da sve radi namerno tebi. Da li je on uneo nemir u tvoj i Filipov odnos - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja iz svakog odnosa pamtim samo lepe stvari, to je moja prošlost. Ja volim Filipa i to niko ne može da poremeti, ja najbolje znam kada legnem da li sam srećna, pa makar se ponizila. Drag je on meni, nije mi isto kao kad vidim Marka ili Adama, ipak smo mi proživeli nešto, ali je sve deo moje prošlosti. Neću reći ništa ružno za njega, danas me je iskomentarisao na neki način, ali ne pridajem tome značaju, jer me ne zanima...Ja sam jela, ono mi je na nos izlazilo, ali ne da mi se (smeh). Ne mogu, ja njega volim. Kada su mi se neke stvari dogodilo, Filip je bio tu, ne neko drugi. Ja sam njega stvarno volela - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Govorila si da ti je on najveća ljubav, a Car je govorio da bi sve ostavila kada on dođe - rekla je Ivana.
Sada bih ostavila sve zbog Filipa, ali u tom trenutku sam imala ogromnu emociju. To jutro sam se probudila totalno hladna. Svako ko bi potencirao na toj emociji, radio bi meni na štetu i nikada se ne bih vratila u taj odnos. Nisam neko ko se sada zamišlja zbog čega je nešto tako. Imam svoju ljubav. Ja bih s njim sve, nemam taj problem, zna on koliko ja njega volim. Mi se toliko dobro poznajemo, ali je to to - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.