AKTUELNO

Ne bira reči!

Ivan Marinković, dobio je reč kako bi govorio o podeli budžeta Marije Kulić, današnjem sukobu ali i odnosu sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ko zamera, neka zamera... Spreman sam da me izbace gledaoci kad god da misle da treba, ali neću ćutati... Nije da ja nisam priznao dete, nego su oni tako rekli... Svestan sam da će mi sada svi reći i pitati zašto se nisam borio... - počeo je Ivan.
Meni je normalnije da ti imaš dobar sa Marijom nego ona sa tobom - dobacio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam malo iznenađen time što je Marija danas koristila ružne reči. Ja jesam svestan da naš odnos ne može da bude idealan, aoli sa druge strane, spreman sam da i tako ostane. Trudim se da budem fer koliko god mogu i dajem sve od sebe... Kada se drugi komentarišu ja ne skačem, ne želim da se mešam... Meni je degutantno kada svoju majku uporedim sa ovim što je Marija popila. Stvarno mi je degutantno, užasno mi je bilo kako se ponašala za Novu godinu. I sam sam pio, znam koliko je to odvratno i ružno... Niko ne može da me ubedi u suprotno i kaže da je normalna... Mislim da je ovde generalni problem, ovo na slici... Uzimam u obzir svih četri meseca, kada imam neke konflikte, ne mogu tako baš brzo da ih rešim i zaboravim. Marija neće moći da se pomiri sa tim kada mene Željko prihvati potpuno - govorio je Ivan.
Izumrle su ti ćelije od alkohola - dobacvila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, istina je ovo što govorim. Porodica Kulić je prisvojila to dete, kao da je smao njihovo. A onda se setim kako je sve bilo kada je Miljana bila trudna, koliko su se nećkali, da li uopšte da se rodi, da li da se trudnoća zadrži... Razmišljali su da li će ona posle moći da zatrudni, da li će moći uopšte neko i hteti da joj napravi dete... Miljana nije ništa bolja posle Željka, moram priznati da u odnosu sa Zolom sada jeste, ali generalno nije... Mnogi su me pitali kako je to moglo da mi se desi... To što su prihvatili sve, najviše je zbog toga što su mislili da će trudnoća nju da promeni na bolje, a ustanovili smo da i nije neka razlika - govorio je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče budžeta, danas je pokazala ozbiljnu frustraciju - nastavio je Marinković.
Miljanu si trudnu Miljanu šutnuo u krevetu i terao si je da abortita. Dete se rodiolo zahvljajući Mariji! - zaurlao je Brendon.
Ovo su gluposti... Što se tiče Marije, ona u ovakvom prostoru doživljava neku svoju mladost, ona je sada u krizi srednjih godina, jer se rano udala i godinama je u skladnom braku... - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.