AKTUELNO

Strasti se ne smiruju!

U toku je biranje najdosadnijeg zadrugara. Marko Smiljić prekeoreo je Branislava Radonića Brendona jer pomno prati njegove razgovore sa Slađanom Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam jednom prilikom u tramvaju, tada sam ugledao devojku koja je igrala sama sa sobom, to mi je bilio dosadno za gledati. Onda sam jednom prilikom posmatrao posmatrao jednu ženu u klubu, koja je išla kroz klub, a imala je višak kilograma. Molio sam se Bogu samo da mi ne priđe, ali se to naravno desilo. Prilazila je svim muškarcima kojima je mogla. Ovo sam hteo da vam ispričam - rekao je Ivan.
Ivane, ništa nisi ukapirao - dodala je Marija.
Broj jedan je Rodni, na prvom mestu, žao mi je jer ga uvek tokom raspodele budžeta ostave za sam kraj. Druga je Alekandra Momčilović, koja je skroz izvan svih dešavanja, nigde je nema. Maja Kovačević je treća osoba, nije mi se dopala njena priča sa Bilalom - rekao je Ivan.
Prva osoba je Brendon. Prilaziš mi kad sam sa Slađom, jako si nametljiv. Nisi mi zanimljiv kada se namećeš. Deset puta sam morao da te opomenem da nam ne prilaziš - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti problem sa Slađom guraš pod tepih, a to je tvoj problem - kazao je Brendon.
Žana ti je skrenula pažnju na Marka Markovića, da ne dolaziš kada pričaju - rekao je Marko.
Svi ste sa nekim, meni je Žana obećala da ćemo se šetati - dodao je Brendon.
Opsesivan je, oseća veliku potrebu da mi skreće pažnju na moje ponašanje. Jelena je jako dosadna i naprna - kazao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.