AKTUELNO

Dramatično do samog kraja!

Zadrugari su nastavili da glasaju za tri najdosadnije osobe u "Zadruzi".

Meni tri osobe koje su bile jako naporne, a sad su dosadne to su Neca, Palčica i Jelena Golubović. Moram da kažem Adamu Đoganiju, ti si super dečko, ali ti si tako neprimetan. Ti ne postojiš, u krevetu si ili ćutiš za stolom. Nerviraš me jer si dosadan, a verujem da imaš šta da kažeš - govorila je Anđela.
Ja tako i u životu, ne volim da se namećem i da pričam. Krenuću od male Valentine. Ja gledam kao da je to sukob generacija i da te ne razumemo, pa si nam dosadna. Verovatno smo i mi bili dosadni starijima. Draga si mi, ali nekad si toliko naporna da ne mogu da te smislim. Jelena Golubović, mislim da ne treba stalno da gura jednu te iste priču. Treća osoba je Brendon, četiri godine slušam iste priče i znam napmet da ispričam priču o Keli - pričao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Složila bih se sa Lepim Mićom - rekla je Aleks.
Šta? - pitao je Zvezdan.
Složila bih se sa Mićom da sam ovih par dana nakon situacije koja se izdešavala bila dosadna sama sebi jer sam bila emotivno loše. Nije mi bilo do mene, a ne do drugih osoba. Neću se iznenaditi ako se nađem na listi dosadnih. Što se tiče zadrugara ima dosta dosadnih zadrugara, meni je Marko MMA nekako dosadan - kad ga slušam ja bih zaspala. Imala neki umirujući glas, kad ustane da priča ume da zaista da kaže neke pametne stvari, ali meni ne drži pažnju i jedva čekam da završi. Možda tako deluješ na mene, ali ne znači da si dosadan. Na drugom mestu neka bude Šaki jer on stvarno poslednjih par dana priča kako želi da ide kući i kako mu je sve dosadno i kako ga svi smaraju. Ja nekad upadnem u tu fazu, znam da mu je stvarno dosadno, ali i on je nama kad to priča. On je čovek koji može da priča pametne stvari i komentariše objektivno. Na trećem mestu mi je Bebica, naravno i Marija. Bebica mi je dosadan jer priča: "Ja znam da će Miljana da mi se vrati", čeka Taćka da dođe sa ostrva i stalno priča o svemu tome. Znam da postoje ljudi koji bi želeli da ih navedem, ali neću jer nećete čuti moje pravo mišljenje - govorila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica, Valentina koja je naverovatno dosadna i treća je Ša - rekao je Sauer.
Imam ljude koji su mi dosadni, a zanimljivi, to je Miljan. Osoba koja mi je dosadna, a nezanimljiva to je Adam. On kad izlaže smori me i dođe mi da spavam. Slađa mi je zanimljiva, ali dosadna jer ponavlja sve Majine reči - pričala je Maja Kovačević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.