AKTUELNO

Dala svoj sud!

U toku je raspodela budžeta. Marija Kulić udelila je srednji budžet Marku Janjuševiću Janjušu, nakon čega je prokomentarisala njegov odnosa sa Majom Marinković i rivalstvo sa Filipom Carem.

Foto: TV Pink Printscreen

Uzela sam tri srednja. Janjuše, ti si rekao da oičekuješ srednji. Sa tobom sam u korektnim odnosima. Sa tobom nekada nisam bila u dobrom odnosu, zbog tvog ponašanja, ali verujem da si i sam svestan svega. Tvoje sadašnje učešće doživljavam kao nadmetanje sa Filipom. Maja jeste dobar čovek, ali obojica ne vidite uspeh u njenoj potencijalnoj promeni. Da se to desi, obojica bi bili sa njom. Ne mogu da kažem da si je skroz izrisao iz života, ali dalji tok će pokjazati, da li ćeš se vratiti na staro. Car nije uspeo da istraje u stavu da sa njom ništa neće imati. Ti si rekao za Novu godinu da ćeš doći ponovo, što je uticalo na to da on juče raskine sa njom. Među vama je bila velika ljubav, to ga i koppka. Obojica ste duhoviti. Ona je napravila među vama razdor, da bi se dokazivali, koji je fatalniji po nju. Nema potrebe da se nadmećete, svaki ima svoje kvalitete. On je neko ko se ovde igra, smatram da je jedino voleo Minu Vrbaški. Ti si neko ko samo govori da se za*ebava, ali si se na kraju zaljubio u Maju. Ona ume da uđe pod kožu i da se poput umiljatog mačeta dodvori, ali na kraju pokaže pravo lice. Ti si Majina jedina i najveća ljubav. Piogrešio si kada si joj napravio dete, pa na kraju odbio da postaneš otac. Sve je to ostavilo posledice na nju - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni sa kim se ne nadmećem. Ne igram se, ukoliko budem nešto imao sa bilo kojom ženom, to će biti iz čiste emocije. Kada sam došao ovde, pre nekoliko godina, nisam znao ko je i šta je, ponajmanje kako reaguje na neke stvari. Maji i Caru želim svu sreću, ali kada smo napolju sedeli zajedno, istakao sam da ja sa njom ne bih bio. Ovo što se među njima dešava, nešto je najgore što se dešava u rijalitiju. Nisam lud da budem nakon svega sa njom, osim ako mi neko ne ušprica u du*e injekciju sa njenim imenom. Maja me ne isteresuje. Ne bi me čudilo da se pomiri sa Filipom, jer su devojke ovde takve, da ne kažem bez dostojanstva. Maja Marinković je nešto najgore što mi se desilo u žibotu. Ja sam bio ološ, ali ima nešto iznad toga, što je još veće g*vno - istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.