AKTUELNO

Sasula im sve u lice!

Marija Kulić nastavila je da deli budžete, a sledeći veliki budžet dobio je Miljan Vračević.

Uvek si komentarisao realno, nikad lošu reč nisi rekao o Miljani i meni. Pokazao si da si privržen svojoj porodice, da poštuješ suprugu i decu i da si ovde došao da ti, kao i svi mi, proživljamo svašta. Cenim te i poštujem, pozdravljam tvoju suprugu, uvek ste Željku poslali čestitku i paketić. Vidim da je žena na mestu jer ceni mog unuka. Moram da budem objektivna i da kažem da si pristrasan u nekim situacijama prema svojim prijateljima, kad Car nije u pravu ti ćeš da nađeš neko opravdanja, kad nije u pravu Aleksandra branićeš jue na svoj načimn. Poput Matore si što je bila u ranijim sezonama, malo me podsećaš na nju svojim izlaganjem u datim situacijama, inače umeš da budeš realna. Tvoja nestašnost, kao dečak u telu čoveka. Sve najbolje imam da kažem o tebi - govorila je Marija.
Hvala i ja o tebi i Milljani - dodao je Vračević.
Pedantan čovek, duhovit i zabavan. Kad si raspoložen najslađe se nasmejem tebi-. Od sve muke kad sam u tvojoj blizini ja se nasmejem. Dokaži da si humorista, izigni se, baziraj se da budeš duhovit i realan. Sve najbolje i nadam se da ćemo tako u dosadašnjim odnosima do kraja rijalitija - nastavila je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Smiljić dobio je mali budžet od Marije.

Kulturan si i fin momak, Ivana Šašić mi je rekla kad sam ulazila da si sin od njene prijateljice i da si dobar dečko i da imaš kvalitete. Ti si takav tip da nisi nametljiv i da ne voliš da budeš nešto, imaš nezapažen stav i kad ustaneš da komentarišeš ne držiš pažnju. Niko nije zainteresovan da čuje šta imaš da kažeš. Nisi nametljiv. Ja sam pomislila da si bis*ksulac prikriveni, posle sam videla da si se osećao neprijatno. Nisi ti mali, mogao si da izbegneš situaciji, a ne da budeš okarakterisan kao momak koji bi bio sa Brendonom. Ja sam slušala vaše razgovore u hotelu i po tim razgovorima sam videla da bi tebi odgovarao to druženje. Tebi je posle đavo kriv kad te optužuju za stvari koje si sam sebi dozvolio. Mislim da se u odnosu sa Slađom pereš od situacije i da hoćeš da dokažeš da nisi taj. Imaš pravo da raiš šta hoćeš, dovoljno si pametan da znaš šta je rijaliti - pričala je Marija.
Neću da o mene brišu k*rac svi radom, došao sam do pucanja. Ja jesma pogrešio, ovo je bilo kao da lavu guraš ruku, pa je on kriv. Možete da me komentarišete, ali taj vid ponižavanja i provokacije... Desilo mi se. Što se tiče druge situacije nisma se postavio kako treba, kasnije sam se osećao ugroženo. Jasno je sad svima, nema potrebe da se nameće ta tema. Nešto je prošlo, a kad se neko bude vraćao to ću smatrati provokacijom - dodao je Smiljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.