AKTUELNO

Žestoko od samog početka!

U toku su "Nominacije", zadrugari večeras biraju između Filipa Cara i Aleksandra Nikolić. Voditelj Marko Đedović dao je reč Maji Marinković.

Filip je neko koga ja volim, ko je meni jako drag i naravno da sebi neke stvari ne bih dopustila da to nije tako. Kobni smo jedni po drugo, neke stvari preovladaju. Mislim da je dobar za druga, za pertnera ne mislim isto. Kad neke devojke kažu, mislim da same govorimo kad biramo partnere - govorila je Maja.
Šta si ti rekla o sebi ovim odnosom? - pitao je Marko Đedović.
Ja sam slaba na njega i ne mogu protiv sebe. Nemamo relaciju kao ranije, agresija i loše stvari, nema ni prostora jer nismo u vezi. Ja sam slaba na njega, sve drugačije što bih rekla, slagala bih. Mislim da vrlo dobro zna mišljenje o njemi u ne bih da dužim. Aleksandra i ja nismo nikad imale dobru relaciju, imale smo zajedničke partnere, Janjuš, Filip, Dejan je izuzetak. To nas je uvek nekako delilo zbog čega nismo u dobrim odnosima. Ne mislim da je loš čovek, ali mislim da je naivna i glupa. Koliko god pokušava da se izdigne, mislim da joj nije lako. Neko je pitao da li je to karma, pa svakog u životu stigne šta je radio. Što se nje tiče neću da dužim, imale smo svađe, sad nemamo relaciju. Ona mene ne pecka, ni ja nju,. Posvađale smo se par puta kad je Bilal bio u pitanju. Sad imamo mirnu relaciju, volela bih da tako ostane jer ja ne osećam mržnju. Svako govori o sebi, naša realcija je ravna linija. Ja da imam lepo mišljenje o njoj, naravno da nemam jer smo svakakve reči uputile jedna drugoj, pogotovo "Zadruga 4", obeležila je naš odnos. Kad kažu petljanje u odnose, ne znam ko se prvi petljao kad sam bila sa Janjušem, a to se baca pod tepih. Naravno da ću u izolaciju da pošaljem Aleksandru - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš poklone koje je poslala njihova podrška? - pitao je voditelj.
Kad je nešto pravo i dobro, od toga se ne beži. Svi su aminovali, nije bio pritisak, iako je ostavila Dejana. Mislim da to nije merilo ljubavnog odnosa. Ako je odnos prav i jak ne može niko da pokvari, a ne Maja Marinković. Bilal i ja smo dobijalo posteljinu, dukseve, mafine, čokoladice... To nema težinu jer ako će neko zarad nekih stvari da bude u odnosu to je čista farsa. Ako je prva ljubav i odnos to će uspeti, ako nije to neće uspeti i stvari su vrlo jasne. Mene to može da ugrozi, Bilal i ja nismo bili prava emocija i pravi odnos - pričala je Maja.
Ovo sa tobom misliš da jeste? Da li je želja ili? - pitao je Marko Đedović.
Ja to radim jer sam iskrena. Ja ne mogu protiv sebe, kažem kako jeste - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.