AKTUELNO

Na ivici suza!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka''. U narednom video-klipu prikazana je žestoka rasprava Alekasandre Momčilović i Ivana Dragića.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra, reci mi kakava je ovo patologija? Da li si ti prisiljena na neki odnos sa Ivanom? Da li si istinski srećna? - upitala je Ivana.
Ne znam. Nas dvoje imamo neki problem, očigleno. Mislim da to ne može da se reši. Mene je sramota jer naši bliski nljudi ovo moraju da gledaju. Ni sama ne znam kako dolazi do ovakvih svađa - istakla je Aleksandra.
Da li si nesrećna u svojoj vezi? - upitala je Ivana.
Nisam nesrećna, ali je očigledno da imamo problem - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je on ljubomoran? - upitala je Ivana.
Jeste. Ume da mi prebaci kad porazgovaram sa nekim. Nakon toga ja njemu zamerim jer priča sa Tamarom, a znam da je ne gleda na taj način - kazala je Aleksandra.
Ne znam šta bih rekao posle ovog izlaganja. Ovakve scene ne volim da vidim ni kod drugih parova, a kamoli kod nas. Ovakvi problemčići dovode do toga da ne možemo da razrešimo sve što je potrebno. Ja prema njoj imam velike emocije. Ona je upravo rekla da sma ja taj koji ljubomoriše, a zapravo i ona to čini - istakao je Dragić.
Stekla sam utisak da je ona nesrećn au ovoj vezi. Možda on ima emocije prema njoj, ali ih ne iskazuje na pravi način. Ne viđam vas zajedno. Jako mi čudno deluje vaš odnos. Mislim da je za par loše da se separatiše od društva - kazala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je gori od po nju, ili ona po njega? - upitala je Ivana.
Deluje mi da on ima potpunu kontrolu nad njom. Međutim, ona je jednom prilikom rekla da zna kako da iznervira nekog, što je na mene ostavilo veliki utisak - istakla je Žana.
On ume da probudi u meni nešto što niko drugi ne može. Ne znam kako da objasnim ono što se sa nama dešava - dodala je Aleksandra.
Jedno drugo su ugušili time što misle da je dovoljno da budu u veti tokom trajanja rijalitija. Kad su Milica i Mensur bili zajedno, on je bio dominantija ličnost, a Milica je tek kasnije pokazala kakvog je temperamenta. Vidi se da su jako nesrećni. Njihov odnos mi je sličan onom koji imaju Marko i Sanja - kazala je Martora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: S.Z.