AKTUELNO

Drama u Beloj kući!

U toku je emisija "Nominacije". U Beloj kući i dalje je trajal rasprava Ivana Marinkovića i Marija Kulić, u koju se ubacivala i Miljana Kulić.

Mene ovo ne može da destabilizuje, znam da to pojedine ljude boli - pričao je Ivan.
Moram da priznam d*pe me boli - ubacila se Miljana.
Ja sam ispala čovek, da mene nije bilo ništa se od ovoga ne bi desilo - poručila je Marija.
Da ti nisi ispala čovek ovde, ja bih ispao čovek napolju. Nije bitno da se ti i ja takmičimo ovde. Neprijatno mi je da o svemu pričam ovde, ti si baka. Vrlo dobro znam da ne mogu a Miljanom da pirčam i zato izbegavam, pa sam i najavio da mi ne pada na pamet da a Miljanom pričam o bitnijim stvarima. Sa svakom osobom mogu da se transformišem i da igram rijaliti. Mislim da sam sa Bebicom, kao i sa Zolom, nema veze što je on sadašnji dečko Miljane Kulić, kao što sam i sa Zolom imao, a nismo se videli u životu. Znam da će Bebica biti u nedumici kao da se ponaša prema meni jer je bliži sa Marijom - pričao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto kao i do sad, on je dobar čovek. BIla mi je prilika da ispričam i nikad više - dodaa je Marija.
Od tebe ništa bolje ili gore nisam očekivao, vrlo sam oprezan kad si ti u pitanju. Dovoljno sa iskusan u svemu, pogotovo kad ste vi u pitanju, pa sam bio na oprezu., Osećam ono što sam u dubii suše znao, samo sam htep da potisnem, Ponosan sam što su moje reči s početka iste kao i dan danas. Ovo je klasično nadmetanje u koje sam svesno ušao, moram da zvučim kao Marija Kulić. Mene ne zanima narod jer vrlo dobro znam mišljenja ljudi do kojih mi je stalo. Nadam se da ovakvog nadmetanja više neće biti, ja ga ne želim. Ovo su stvari koje može da kaže u bilo kom trenutku. Ja ne želim da verujem da postoji opcija u Marijinoj glavi, mislim da Miljanu to ne zanima jer odratanje Željkovo vodi Marija i nju to ne zanim i ne buni se. Verujem da Marija polako počinje da shvata. Marija kaže da neće ovoga biti, svaki sledeći put će biti dokaz da ona želi. Mislim da si se spremala za ovo - nastavio je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.