AKTUELNO

Nije Zoli lako!

Miljana Kulić nije krila koliko je bila srećna zbog Ivanovog paketića za malog Željka. Dok je Anita Stanojlović pričala o Lazaru Čoliću Zoli i iznela da misli da i dalje voli Miljanu Kulić.

Razumem Ivana, on je ovde u kući. Mislim da je mama malo preterala, bila sam mnogo srećna zbog Ivanovog paketića - rekla je Miljana.
Možda nisam trebala da kažem, možda sam uvredila Ivana, pa sam pitala Miljana. Deci se kaže da im tata nije tu, da radi preko. Kada vidim njemu suze u očima onda plačemo i jedno i drugo - kazala je Marija.
Pronašli se mama i Miljan, treba malo češće da se druže. Sve će biti u redu, verujem u Ivana - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita Stanojlović govorila je onda o Lazaru Čoliću Zoli.

Nije mi prijatno šta mi kažu za Cara i za Zolu što govore da me je obeležio. Sinoć sam plakala, ni u jednom trenutku nisam rekla da bi bila sa Filipom, rekla sam to zbog Maje tada. Neće mi se to ponoviti, zbog Zole je nepoštovanje. On je prema meni pažljiv, ali nije baš normalan - rekla je Anita.
Zove me da sam manijak - dodao je Zola.
Danas nije obratio pažnju na mene, pa sam se okrenula i otišla. Osećam se u nekim situacijama kao višak. Miljana ga je danas poljubila, hteo je da spusti loptu, a kako bi njemu bilo da ja Marku tepam. Ne mogu da se nastavljam sa njim, jer svako tera svoju priču. Ne želim da dovodim sebe u situaciju, kao kad me je Miljana počupala. Ona bi se pomirila sa njim u roku od 10 minuta, osećam da on nju i dalje voli. Ako nešto postoji sa njegove strane, nije trebao da ulazi u vezu sa mnom.

Foto: TV Pink Printscreen

Odvojila je mene od mog brata zato je ne volim, šalim se. Anita ide više uz Cara po meni, volim i jednog i drugog. Oni su moja braća, ali Car puca malo višlje - rekao je Boki.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: D.D