AKTUELNO

Ona joj odmah odbrusila!

Voditeljka Ivana Šopić je sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitala je Aniti Stanojlović.

Zola izađe iz kazina, ti ostaneš za stolom, važno da ispratiš sve što radi Marko... - glasio je komentar gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je izašao za Miljanom, nisam imala problema sa tim. U Marka nisam pogledala nijednom to veče. Posle kad sam stajala sa njima, bilo mi je neprijatno, nije me ni slušao, na kraju sam rekla Miljani da mu kaže da krene. Ja nisam videla svrhu da se raspravlja sa Bebicom, ali nisam ljubomorna na Miljanu - rekla je Anita.
Ljudi, da li je normalno ad ona nije ljubomorna? - pitala je Ivana.
Vi shvatate šta se ovde dešava po pitanjima. U vezama su ljudi koji se ne vole, a vole druge ljude, a mi to komentariše, ko je tu luđi? Da li ima neko ko je u vezi da se voli? - ubacio se Miki.
Ja ništa nisam osetila. Sa njene strane da, sa Zoline ne - dodala je Stanojlovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče smo Zola i ja komentarisali njegov odnos sa Anitom, onda se Anita ubacila u priču, počela da me vređa, ja sam iznela svoje mišljenje. Da je Zola moj sin, ja bih rekla da mi se ova devojka ne sviđa. Ona njemu na delu pokazuje ko je i šta je. Flertuje sa Markom, tu je zbog kadra. Miljani se približava samo da bi bila sigurna da drži stvari pod kontrolom - ustala je Marina Popović.
Nije istina, ovde se pita Zola, a ne Miljana - dodala je Anita.
Aha, to on tebi priča. Eto, biće kad bude želeo... - dobacila je Miljana.
Marina je iznela svoje mišljenje, jako slično ovom. Marina je meni dala argumente zbog kojih smatra da Anita nije devojka za mene. Samim tim što je majka, da bi trebalo normalnije da se ponaša, da bude lojalna, verna... Ja sam joj postavio šah-mat: "Na osnovu toga, da li je Miljana žena za mene?". Meni je bilo bitno - ubacio se Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali Miljana ima kvalitete koje ja cenim, a Anita ih nema - dodala je Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.