AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Mariju Kulić.

Marija, nabedila si Zollu da se igra sa Miljanom, ako ćemo tako i Miljana se igra sa njim, pa su jedan jedan - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Zolu sam sigurna, a za Miljanu ne bih bađš rekla. Videla sam da Miljana nekoliko puta tera inat Zolu. Ona kad meni obeća i sama kaže da to neće da radi, a ja čujem da je ona radila nešto sa Nenadom, a da je preko puta Zola, ja onda mislim da ona tera inat Zoli - govorila je Marija.
Mi smo baš dva i po sata terali inat u tuš kabini. Prvi put čujem da je neko iz onata to radip - rekla je Miljana.
Ja sam čula da radiš to kad ona prolazi i nije suptilo, nego ona skače,a on prolazi. Pravi cirkus: U tom smislu mislim da tera inat Zoli, stoji da ima emocije. Zola se igra i nema emocije prema Miljani,. zato neću da podržim vezu između Zole i Miljane - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako Marija smatra da ima odnose iz inata, onda se igra sa sasašnjim dečkom, ako se ja igram, onda smo jedan jedan. Popšto se ja ne igram onda Miljana vodi jedan nula - komentarisao je Zola.
Ja se ne igram, dva i po sata u tuš kabini - govorila je Milljana.
Šta sam ja rekla? Je l' ste imali odnose? - pitala je Marija.
Ne, šalim se malo - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je malo nasrtao, ona kaže da hoće da ispoštuje Mariju. On je nju grickao, ta taman zaspim i čujem:; "Ne, ne" - nastavio je Ivan.
Pred Ivanom? - pitala je Marija.
Kaži šta si radila, dosadno joj je bilo počela je da me gricka i golica i ja sam nju jednom ugrizao - pravdao se Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona vidi da je on klasičan prevarant i ološ, ali odgovara njenom d*petu. Ja ću samo argumentima da se služim. Poligram će da utiče negativno na njih jer će biti mnogo laži, ali to će da traje dva, tri dana. Posle dva, tri dana sve će biti po starom - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.