AKTUELNO

Drama za dramom!

Nakon Mikice Bojanića, svoje mišljenje o vođstvu Miljane Popović izneo je Miljan Vračević. Voditelj Milan Milošević mu je dao reč u emisiji "Izbor potrčka".

Ona je isfrustrirana žena u zrelim godinama, njoj će da smetaju sve mlade devojke ovde. Oblači se neprikladnije od ovih devojaka koje navodi. Ako je našla zamerku Anđeli, onda ću biti počastvovan što je meni dala zamerku. Ako ima već modni žiri, treba da se obrati pažnja kako se oblači ona i njena najbolja drugarica. Krade hranu, prodaje cigarete drugaricama, drži hranu u džakovima u garderoberu, zove Božu da pola pojedu, pola da bace. Neostvarena je u svakom planu - pričao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet ti radi sujeta - dodala je Miljana.
Onaj ko može da provodi vreme sa Božom, gori je od njega. Ako dozvoli da mu onakav čovek priđe, daje mu lažnu nadu, kuva kafe, traži šminku od njegovih fanova... Napravila je prosjaka od njega ovde i onda otišla da mu šalje srca. Ja bih se zabrinuo kad bih se ovakvim ljudima svideo - nastavio je Miljan.
Tvoje mišljenje je da žena mojih godina treba da bude kod kuće, kuva ručak i miriše na zapršku - nastavila je glumica.
Žena ovih godina treba da se uda stvarno, a ne u hrvatskom programu. Devojka ima tragove na brushalteru od jula meseca, U jednom spava, u tom istom bude. Ne znam da li iko od vas ovde ima da navede bilo šta dobro... Osim Tamaris - pričao je Vračević.
Imam ja, ima solidno d*pe - ubacio se Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću uvek izneti svoje mišljenje. Ti samo znaš da zameraš ljudima, da ih maltretiraš - poručila je Tamaris Vračeviću.
Šta ti je to žuto na rikama? - pitao je Vračević.
Pravila sam šerbet, ako baš moraš da znaš. Samo tražiš mane ljudima, to govori o tebi, jako je ružno za čoveka od 40 i kusur godina, koji propoveda neku tradiciju. Da jesi, ne bi vređao devojke. Ja sam uvek lepos sređena, doterana, nemam manikir sad - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Bitne su ruke. One se ponašaju, to nisu k*rve... Što se tiče podele budžeta, bila je fenomenalna, samo što mora da govori argumentima, a ne ličnim frustracijama. Valentini je obećala veliki budžet da bi joj sredila orman. Još uvek ima hranu sa Smiljićevog rođendana. Dovedite se u red. Žene, dovedeti se ured - pričao je Miljan.
Kvazi-vernik, lepo sam rekla na početku, ti si sramota i za veru i za porodicu

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.