AKTUELNO

Slađa ih nahvalila na sva usta!

U toku su "Nominacije", a jedno preko put drugog nalaze se Maja Marinković i Bilal Brajlović.

Ne sviđa mi se tvoj inat prema Maji, tako se ne ponaša muškarac koji voli. Ne sviđa mi se odnos sa Sauerom. Moraš da budeš siguran u sebe da bi te ona poštovala, sačvaću nju - rekla je Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo lepa si, luda si, dobar si čovek. Nastavi da radiš šta želiš, baš te briga. Dosadno ti je, nisi navikla na mlako, nije ispao muškarac kad te nije branio. Ono sa Majom nije ispalo okej, to je katastrofa. Maja će ti dokazati kad neko drugi bude ušao da ona ne oprašta. Šaljem Bilala - rekla je Tamaris.
Dobar si drug, a u vezi si đavo. budi dama kao što i jesi, sva si top, nektarinica malena. Bilala gotivim, šaljem tebe - rekao je Kerić.
Maju gotivim još više nego na početku, a njega od samog početka nisam gotivila. Odvratnio mi je ono slikanje Anite. Maja mislim da se stvarno zaljubila. Maju čuvam - rekla je Anastasija.
Nisam imala lepo mišljenje o Bilalu, ali sam ga promenila. On je rijaliti fan, a Maju jako volim. Imamo slična razmišljanja, stavove, kao sestre nas smo dve, ostavljam nju - rekla je Anđela Ilić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo su dve najdivnije osobe, njihov odnos neću komentarisati ovde. Bilale tebe gotivim što si ful, turiraju vas večeras, ne znam što se palite. Šaljem Bilala - rekla je Slađa.
Bilal je dobr aosoba i daleko će dogurati, a Maja dalje od jula ne može. Budva, Herceg Novi, pa posle Zlatibor. Ne sviđaju mi se njene crne rupe koje nekad ima. Šaljem Maju - rekao je Rodni.
Ne vidim nikakve emocije, samo borbu za rijaliti. on je pametan i razmišlja šta da uradi. Šaljem Bilala - rekao je Peca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.