AKTUELNO

Haos!

Tokom glasanja za najpreputentniju osobu, reč je dobila Sanja Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova tema mi nije inspirativna, baš sam dugo razmišljala koga bih navela. Ja bih izdvojila jednu grupu ljudi, a to su osobe koje ističu: "Šta ću ja sa ovim ljudima?" - pričala je ona.
Moraš da izdvojiš - dobacio je Ša.
Mislim da o vama treba da govore vaša dela, a ne vaše reči. O Zorici govore dela, a ne reči, nikad nisam čula da govori: "Ja sam ovo u svetu muzike", ona je pustila da njene pesme o njoj govore. Oni u svakoj temi pronađu razlog da govore o sebi i leče komplekse. Ja ću da izdvojim i Miljanu koja nikad nije ovde ustala i rekla da je rijaliti zvezda, mi govorimo o njoj ko je i šta je. Mića uvek o sebi priča skromno, a bez njega rijaliti ne bi funkcionisao. Ja sam ovde koemntarisala sa Markom kako dosta ljudi ima lažnu sliku o sebi. Ovde može da se pronađe Miljan, Uroš, Miki, a navešću osobu koja se okitila tužim perjem, a od nje će ostati samo da je letovala sa oženjenim muškarcem oi njena dela i nedela sa Zolom i Kristijanom Golubovićem. Miljane stalno potenciraš da ti je porodica svetinja, a sa ljudima koji su ti je vređali komunciraš i dalje, mislim na Aleksandru - govorila je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije me opsovala - rporučio je Vračević.
Rekao si mi da ti je pavala pesmu "Plakaćete". Ja imam pravo na svoj doživljam tebe u da ga podelim sa gledaocima. Ne možeš za Maju da dramiš kad si jednoj osobi prešao preko toga - pričala je Sanja.
Sačekaćemo da se pokrenu neke teme, pa da se ispriča nešto što se priča napolju - dodala je Aleks.
Je l' ti Zola rođak? Priča se da nije - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.