AKTUELNO

Stari ožiljci nose lekcije sa sobom!

U večerašnjoj emisiji ''Gledanje snimaka'', sledeći klip bio je vezan za Milicu Veselinović i Marka Markovića. Prva je komentarisala Anđela Đuričić, a onda su njih dvoje izneli šta imaju.

Da je ona zaljubljena u njega - jeste. Može da se druži sa njim, ali ne da budu u vezi. On voli da mu se hrani ego, njoj ovo nije trebalo, da se ponižava. Izgleda ovo pogrešno, kao poziv za krevet. Ne treba joj ovo, ne zaslužuje ovo. Njemu se sviđa da ide od jedne do druge. Ovaj klip treba da joj bude šamar realnosti - rekla je Anđela.
Ovo je prvi put što sam videla nešto katastrofalno, od strane mene. Uvek je Zorica kritikovala što ga branim, ja ga nisam izdala. U njega sam zaljubljena i to je to - kazala je Milica.
Ti si opsednuta Markom - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle godine nisam bila mazna, a ni tokom veze. Ovde sam videla da se mazim, obraćam pažnju na sitnice - rekla je Milica.
Ovo si ti radila Mensuru, na sličan način - kazala je Anđela.
Marko je ušao kao lep, zgodan momak i da čeka Staniju da dođe. Da sve budu pričice i igrice - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bi ona prešla preko pogleda jednog. Možda jeste bila neka moja igra, napolju sam sa Stanijom bio 3godine. Nisam sa Milicom od pretresa reč razmenio, i to je to. Kakvo druženje,što bi se družio sa njom. Ne želim da joj dajem lažnu nadu - rekao je Marko.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D