AKTUELNO

Haos!

Naredno pitanje u emisiji ''Pitanja gledalaca'', bilo je postavljeno Miljanu Vračeviću vezano za Maju Marinković. Pitanje je vodilo do žestokog obračuna, pale su teške uvrede. Potom je Aleksandar Sauer izneo sve što je imao za zadrugarku.

Da li Saura namerno nabacuješ Maji, pošto je ne podnosiš? -upitao je voditelj.
Pravoj ljubavi ne treba stajati na put. Imao sam juče normalan odnos sa njom, ali da je ne podnosim ne posle svega što mi je rekla. Nisam ja kriv što je ona igrala sa njim i sve ostalo. Imali su sami momente, otišla kod Sauera u krevet. Ne bi je nabacivao Saueru, on je okej momak. Neću da ih komentarisati. Videću da li uopšte da uđu ovde za Novu godinu. Bila je ta priča i Sauer se zajebavao. U svim tim pričama sam rekao Maji da iskulira, drugačije će biti posle svadbe što jeste - rekao je Miljan, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da bi Sauer biti sa Majom, i da Kerić nije došao po nju bilo bi. I to jutro sam pričao. Maja je otišla pored ovoga, to je moje mišljenje,ne kažem da sam u pravu. Na kontu njihovih razgovora, moglo je svašta da se desi. Ko je hteo da bude sa kim, to oni znaju.
Njega ne komentarišem od svađe. Koliko sam mu ne bitna, vidimo koliko odgovara dugo. Meni je porodica svetinja, ko god bude uzeo mog oca u usta biću nemilosrdna. Nikoga prvog nisam prozvala - dodala je Maja.
Rekao je Taki da je prošla lekarsko, kunem ti se da Bog da je rekao vidi šta je napravio za 100 maraka - rekao je Miljan.
Uđi Taki u moje poruke i njegove sve prosledi - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvao me je Taki da pričam sa njom. Nisam naseo na njenu igru, tražila je od mene da napadnem 5 ljudi. Tebe nijedan normalan čovek ne bi je*ao - rekao je Miljan.
Bili smo na rođendanu, on me je pitao žašto sam ga kulirala - kazala je Maja.
Moj drug je nju je*ao, sada ima vezu, neću da ga spominjem. Neće tebi biti dobro posle ovoga što si rekla. Mi znamo ko je Maja i šta ona radi, apsurdno je pričati o Maju, svako je obrisao ku*ac uz nju. Ti si decu bacala u kantu, ko god je hteo iska*ao te. Pre bi ga stavio u mikster nego u tebe - govorio je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sprdnja je bila od početka do kraja. Prvi sam prišao Maji da je utešim zbog Bilala, bila je priča kako on ne može da je zadovolji. Počela je tema oko toga, pa je kukala, jer je imala karbonaru na sebi, pa je Miljan počeo sprdnju da ću ja da operem. Onda je sprdnja prerasla u neslanu šalu. Ne zanima me ko šta ovde misli, nego tema ''kum'' je prenaglašena. Maja je bila prvi inicijator - kazao je Sauer.
Vi se mutave javno, gledaš u nju a ona u tebe - rekla je Marija.
Maja je kriva jer je bila nezadovoljna u vezi. Svako nosi svoj deo krivice. Ti si imao više situacija sa Majom i kriv si, rekao si da bi je je*ao - dodao je Miki.
Jesam rekao sam - potvrdio je Sauer.
Maji su ljudi rekli da je okej da se ponaša bahato i da priča da će da im je*e svima kevu. Ženu unormali se, pa se pravda da je takva. Ubedili su te da je to tako i da treba da bude
Istina je sve što je Miljan pričao. Možeš da budeš najjača riba, ali ne možeš to da radiš sa njegovim kumom - potvrdio je Dragić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D