AKTUELNO

Oči u oči!

Nakon Bilala Brajlovića, svoj glas u današnjoj igrici dala je Sandra Bakša. Ona je za najomraženiju i najomiljeniju osobo odabrale zadrugare koje zna pre rijalitija.

Narandžastu za Aleksandru. Aleksandra Momčilović je osoba koja me nije prodala. A plavu ću da dam Saueru. On me je prodao i razočarao - rekla je Bakša.

Foto: RED TV Printscreen

Voditelj Dragan Marinković Maca je dao reč Marini Popović.

Postoje tri osobe, nevaspitane, arogantne, prepotentne, odvratne. One nemaju ni kulturu, nije mi se u životu desilo da doživim ovakva poniženja i vređanja. Majka dvoje dece, 26 godina radnog staža, skoro 55 godina života, ovo nisam videla. Često se pitam da li da odgovorim, kako da se ponašam. Situacija me navede na to da moram i ja da budem bezobrazna i odgovorim na provokacije, kako bih se odbranila. Anastasija, za koju sumnjam da mi je ukrala sat, Milica koja me vređa kao majku i baku i Ivan Marinković koji mi želi smrt - krenula je da priča Marina.
Videli smo tvoju kulturu kad si napala Sanju Grujić - odbrusila je Milica.
Milici ide plava loptica - dodala je Popovićka.

Foto: RED TV Printscreen

Što se narandžaste tiče, to je žena koja je za mene i u rijalitiju i u spoljnom svetu za mene. Uvek ću biti tu za nju - rekla je Marina.

Naredna je glasala Super Cveta.

Tužno je što je lakše da dam plavu, nego žutu. Ovde je više bilo nekorektnih, nego korektnih prema meni. Ja verujem da svi cene da će to biti Miljana, ali mi imamo bolestan odnos. Da ne nerviramo jedna drugu, ne bi to bilo tako. Najdegutantnija osoba u celoj kući je Valentina. Ona je neko ko u 17 godina priča starijim ljudima da p.k. da jedu g*vna. Strašno je pakosna i zla, voli da spletkari, da priča tuđe tajne. Zvezdana maltretira, maltretira ljude koji joj izlaze u susret. Zla devojka, odvratna, ne želim minut vremena da provedem sa njom - istakla je Cveta.

Foto: RED TV Printscreen

Za žutu lopticu sam se razmišlkjala, Rodnija znam 10 godina, on je iznad svih vas ovde. Dvoumila sam se između dve osobe, odlučila sam se da to bude Sauer, on mi je najdraža osoba ovde. Tu je da me odbrani uvek - završila je Cveta.

Foto: RED TV Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.