AKTUELNO

Ovo ju je poremetilo!

Danas je zamalo došlo do raskida između Sanje Grujić i Marka Stefanovića, zbog toga što je ona pomislila da on priča o njihovom odnosu sa drugim zadrugarima, kao što su Miljan Vračević i Zvezdan Slavnić. Zvezdan je odluči da objasni situaciju Sanji.

Ne želim da bilo ko savetuje Marka - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

On je bio nervozan, ja sam ga pitao da li je dobro, da li se iskulirao. On mi je rekao nešto, ja sam mu rekao: "Ili staneš pored nje za sve ili pustiš da se bori", na šta je on rekao da sam u pravu. A ja sam to rekao zbog sukoba sa Bebicom. On te nije pomenuo - pričao je Zvezdan.
Ja ću se opet iznervirati. Imao je izbor da uđe ili ne u vezu sa mnom, sad kad je ušao, biće sa mnom do kraja, makar ga uhodila. Ne može da priča sa tobom, sa Miljanom, pa da Neca meni priča kako me je ogovarao - odgovorila je Grujićeva.
Sanja, ja tebi ružnu reč nisam rekao. Ja znam kako se on upali, pitao sam ga da li je okej i rekao da ili može da vodi sve tvoje ratove ili nijedan. Ne na pola. To sam mu rekao jer sam ga sprečavao više puta da napravi problem. Nisam spletkario - dodao je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni niste problem vi, nego Marko, nema šta da priča o našem odnosu sa drugima - nastavila je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.