AKTUELNO

Svađa!

Ivan Marinković je od Cvete tražio objašnjenje, pa mu je Maja Marinković upala u reč i započela svoje izlaganje.

Samo Cveta da mi pomogne jer gubim malo to, ljubomora, sujeta, zavid. Je l' može sve u jednom? - ptiao je Ivan
Pa ne. Zavidan je kad želiš nešto što drugi imaju, a ljubomoran je jer nemaš ono što želiš - rekla je Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da pronađem neku konkretnu osobu za stolom. Da bi ti neko zavideo, moraš da imaš previsoko mišljenje o sebi, a nemaš pokriće. Ša ima visoko mišljenje u ovom formatu, ali ima i potporu. Ša ima pozadinu na koju uvek može da se pozove. Svi ostali koji imaju visoko mišljenje i potenciraju ga neironično i šaljivo, oni traže reakciju osobe koju pomenu. ta zavidnost onda prelazi u zavisnost. Da bi bio zavistan od priče koju neko može da umrtvi, a ponekad i zakopa, tu izlazi i ljubomora. Anđela treba da tripuje da mi treba da razmišljamo ko je juče bojkotovao Majinu svadbu - rekao je Ivan.
Primetila sam, ali nisam komentarisala jer sam bila srećna. Koju ti potrebu imaš da se nadmećeš sa mnom, evo ja navodim tebe. Aleksandri sam reklad a nisam komentarisala neke ljude, komentarisala sam sa Bilalom našu ljubav. Ja sam bila profesionalac, odradila zadatak na niou, bila zaljubljena u svojoj vezi. primetila se zavidnost kod par devojaka, ali nisma davala na značaju jer me je bolelo uvo. Celo veče nisam sela, đuskala, ispoštovala običaje - rekla je Maja.
Slučajno sam uzeo jastuk Majo - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi znao za običaj da se mlada i mladoženja tuku jastucima? - pitala je Maja, pa nastavila:
Bila sam najlepša, najkulturnija i najveselija mlada. Hvala svima koji ste juče bili veseli - rekla je Maja.
Je l' bio urolog? - pitala je Marija
Ne, ali hoće jer je zatražio. Jako sam srećna i jako mi je lepo jer sam udata žena. muškarci pripazite na ponašanje i obraćanje. Navodim tebe Ivane - rekla je Maja.
Mene vaša svadba ne interesuje, ja ne đuskam po svadbama jer nemam dvadeset godina, ja uzimam lovu an svadbama. Ja se ne nerviram zbog vas, ja se ne tresem, ne udaram, ne bacam nego vi. Glupo mi je da navedem Miljanu, Marinu i te neke mediokritete koji su niskobudžetni rijaltii učesnici. Primetio sam evo. Marko čovek uvek peva, Mića uvek sedi i otpeva dve pesme, svi ste radili kao i obično što radite. Mikica popije uvek isto, zvezdan sedi isto, Ša malo ođuska, ja naručim za sebe pesmu jer sam boemčina i razbijem času. pored nas mrtvaka koji ne možemo da skačemo, imamo Bebicu koji je relano mrtav, on čak i kad popije je mrtav. Mislim da tebi kao i meni zavide Jelena jer si previše očekivala od svoje uloge koja nije bila toliko bitna. Njih dvoje

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.