AKTUELNO

Iskreni i sve u lice!

Marko Petrušević Petrući je dobio reč od voditelja Milana Miloševića kako bi izneo svoju nominaciju.

Zolu ću da ostavim, Miljanu šaljem. Zola, pazi se Anite, ako krene kao na Marka, naj**ao si. Ako se tuširaš i ostaviš vrata, ona će gledati. Miksi nemam šta da kažem. Treba da slušaš majku za sve - rekao je Petrući.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Zolu gotivim i ovde i nadam se da će tako ostati i u spoljnom svetu, tako da ostavljam Zolu, šaljem Miljanu - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje se neće graditi na osnovu tuđih, kao kod mnogih. Što se tiče Miljane, ništa mi nisu nažao uradili. Miljana samo malo treba lepše da se ponaša prema mami, treba da je sasluša. Što se Zole tiče i Anite, da su zaljubljeni, ne mogu da kažem, to je jaka reč...Šaljem Zolu, ostavljam Miljanu - rekla je Anastasija.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je jedan pozitivac, harizmatičan, ne znam šta se dešava sa Anitom. Mislim da ima dopadanja, ali je jače ovo sa Miljanom. Što se tiče Miljane, ona je humoristična i harizmatična devojka. Šaljem Zolu, ostavljam Miljanu - rekla je Dijana OG.

Foto: TV Pink Printscreen

O Zoli mi se nije promenilo mišljenje. Mislim da je jako ružno da kažeš da sam te udario u stomak, kad znaš da nisam. Znaš i sama da nisam. Ja sam se posvađao sa ovim tvojim pingvinom sa Madagaskara. Poslaću tebe, imali smo konflikt - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću stvarno da kažem nešto što me je nateralo da se zamislim da li nešto pogrešno radim. Kad je došao Zola, uneo je energiju, dva najjača rijaliti igrača, po mom mišljenju su Miljana i Zola. Družili smo se Boki, Zola i ja, pili kafe...Naravno, to je meni prijalo jer je Boki moj drugar. Jednog trenutka, Miljana i Zola su se pomirili i Miljana me je pitala da li se meni sviđa Zola i zbog toga sam se udaljila, jer meni nema veze sa vezom...Šaljem Zolu, ostavljam Miljanu - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.