AKTUELNO

Otvorili sve karte!

U toku je radio-emisija 'Radioaktivnost'. Naredni gosti Ivana Marinkovića i Milice Veselinović su Lazar Čolić Zola i Anita Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ozvaničiloi ste svoju vezu - rekao je Ivan.
Anđela je rekla da smo u ozbiljnoj vezi. Mislim da je besmisleno das govorimo o nekoj kosmičkoj ljubavi. poljubili smo se jutros. J sam rekao da nisam neko ko njoj preterano veruje, a ni ona meni. ne želim da veličamo sve ovo, videćemo0 šta će biti - kazao je Zola.
Saglasna sam sa njim, svi misle da se iigramo, oduđuju nas, ali mi ćemo nasaviti svoj odnos - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je rekao da neće ući u odnos ni sa kim, videćemo kako ćete vas dvoje dalje funkionisati - dodala je Milica.
Niko nije očekivao, a ni ti, da će ovo da ti se desi - rekao je Ivan.
Nije mi bilo ni u malom mozgu, ja sam samo uvideo da ne mogu da idem protiv sebe. Bože moj, šta da se radi, desilo se. Ja znam da će svašta da se dešava, možda ću biti primoran da pričam o nekim stvarima. Dužan sam da govorim o nekim stvarima. Ja ću Anitu držati pored sebe - kazao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, izvinite što vas prekidam. Pozdrav za Derventu, molim smao Drvo da pozove Matoru i mene - rekao je Mikica.
Sinoć si šaputao nešto u vezi Zole i Anite, hoćeš li reći - rekao je Ivan.
Ne znam zašto bih ja govorio to - istakao je Mikica.
Ovo je dobra uvertira da ja kažem da me ne zanima šta je Anita radila, nije ni blizu onoga što sam ja radio - kazao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Svestan si svoje proišlosti i izabranice koja je imala svoju prošlost -rekao je Ivan..
Znam da to mnogi govre pre nego što dobiju ono što traže, a onda prmene ploču. Ja sam iskreno sve rekao, verujem da se mnogi nisu usudili da kažu ono što sam ja. Da me ne shvatite pogrešno, nisam došao das pričam ovde bajke o ljubavi. Devojka mi prija, lepo nam je, bnajlepša je za mene. Možda se nas dvoje posvađamo nakon dva dana, uvidimo da ne odgovaramo jedno drugom - dodao je Zola.
Pa, ukoliko nastave da nam se mešaju u odnos, do toga će doći. Ja se ne opretećujem onim što pričaju za nas, ali videćemo kako će biti - kazala je Anita.
Svako ko ima du*e, ima i mišljenje. Mislim da nas dvoje treba da pokažemo kako se ophodimo jedno prema drugom. Možda je svimka čudno sve onoi što se dešava, s obzirom na to šta je bilo protekle sedmice, ali šta da se radi - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita je imala animozitet od strane Marka, nije dobila zaštitu, a žene to privlači. Da se pojavio neko u tvom obliku, ona bi možd ai na to pala. Privlačnost nije samo lepota i izgled. Ona je napravila neke poteze, tzbog čega seu je njeni prijatelji odstranili iz ekipe, počevši od Stefanovića i Ša - rekao je Zola.
Ja nikada nisam rekao ružne reči od Ša, čak je i neke lepe reči rekao. On je smao želeo da se zautavi ona, što je i učinila, pa su izgladili odnose. Marko je isto dečko kog ja poštujem. Nju niko nije terao da se druži sa njom. Čim sam ušao u Zadrugu, ja sam se njemu obratio u vezi Anite, jer mi je ona zapala za oko. Pitao sam ga da li bi imao problem sda tim da ja započnem nešto sa njom, on je istakao da nema nikakvih problema - kazao je Zola.
Da li misliš je sve što se tiče Marije, Bebice i Miljane došlo na svoje mesto? - upitao je Ivan.
Mislim da jeste kada su u pitanju Marija i Bebica, a Miljana je najopasnija kada se smeje. Mora i ona mene malo da razume. Anita re meni rekla: Molim te, budi uz mene.' Ja sam joj rekao da bude on uz mene - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana ima zdravstveni problem, nisam želela da joj uzvratim ono čupanje, nadam se da više do toga neće dolaziti - istakla je Anita.
Mislim das će nakon svega ovoga Miljana i Bebica smiriti strasti i nastaviti dalje. Miljana je neko ko je godinama bio uz mene, ali je vreme da nastavim dalje, kao i ona i da nađemo sreću oboje pored nekog - kazao je Zola.
Jako ste slatki i simpatični. Tebe ne pozunajem, ali vidim s kakvo m dozom si ironije si došao ovde, ali si nasve ti simpatičan. Siguran si u svoj stav kada su Miljana i Marija u pitanju. Mislim da si sada drugačiji u odnosu sa Anitom, što je normalno - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.