AKTUELNO

Haos u kući!

Emisija "Pitanja gledalaca" je u toku. Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje mladencima, Maji Marinković i Bilalu Brajloviću:

Da li je vaš najveći problem preveliko mešanje tašte Jelene i Miljana? Vidimo da na svaki način žele da vode glavnu reč u vašem odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' normalno da se tuku svaki dan. Ja sam samo rekao profil Maje i njega, ona se složila pred Sauerom - rekao je Miljan.
Da li sam rekla da Bilal nije za Maju? Kad? - branila se Jelena
Meni priča on za Maju da je ja ne mogu ispratiti ovde - rekao je Bilal.
Maja je rekla da je*e minut - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam iskrena. Popravio se zadnji put. On ne može da veruje da sam mu ja u krevetu - rekla je Maja.
Nisam ni sv*šio. Nemoj da me je*ete, boli me ku*ac - rekao je Bilal.
U zadnje vreme je bolja situacija. mešaju se, ali je Jelena bila za našu vezu. Od kad se desila njihova svađa normalno je da vidi mane - rekla je Maja.
Od kad je bila ceduljica sam rekla da neću da ga branim, ali sam i tad reklad a ide da bude na svadbi, ali ništa pre braka. Ona ulazi nevina u brak - rekla je Jelena.
Deset dana vode ljubav i ne mogu da spavam. Nije tačno da je deset seknudi, svaki čas jorgan planina. Ona je namazanija od svih ovde i nemojte da kvarite vezu - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad ustanem, Jelena sedi i bulji u nas - rekao je Bilal.
Napališ se dok oni imaju se*s - rekla je Zorica.
Rešićemo ako te iz*ebem - rekao je Bilal.
Ni u snu. Mene klinci ne zanimaju, tio 20 godina mlađi. Meni je prvi dečko stariji 10 godina - rekla je Jelena.
Meni problem što se tiče roditelja, svakog... Samo Jelena može meni predstavljati problem. Ne postoji pitnaje za mene i Maju, a da ona ne priča 15 minuta. Ostali roditelji, Miljan, Zorica, Mikica... - rekao je Bilal, pa ga je Jelena prekunula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se zaista uživela u ulogu, skačem kao majka od kako sam dobila tu ulogu - rekla je Jelena.
Nama mlađima ovde indirektno pričaju priču kako bi oni želeli da mi predstavljamo za stolom. Svi vi imate pravo an to, ja vas sve mogu poslušati, ali ono što ću uraditi je moje, a većini je drugačije. Što se ovoga tiče, svi mogu pričati, ali ja znam šta hoću od svadbe, to je moj problem - rekao je Bilal.
Maja nikoga ne sluša - rekla je Maja.
Kako da se povučem kad vidim šta mi ćerka radi - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se Marija, prava majka, povukla. Zamisli kako je tvojoj ćerki Maji kad zna kako si se je*ala u štali - rekao je Mića.
Ljudi su se rađali u štali, a ja sam se u tvom krevetu ej*ala - rekla je Jelena.
Mislim da smo, na mene niko ne utiče, smeta mi njegova prevelika doza unošenja alkohola. Kad bi prestao toliko da pije, da se ne unakazi da liči na stoku - rekla je Maja.
Mogla mi je to reći prethodnih dana - rekao je Bilal.
Malopre je rekao da je problem u njima, u pravu si. Tebi kad smo bili u najboljim odnosima Majo, rekao sam ti da konstantno praviš pogrešne izbore sa mangupčićima. Što si mu dala šansu? Previše je mlad i neizživljen, ne zna da se ponaša. Pravi mangup se ponaša kao da je devojka pored njega i kad je sam. Problem je u vama - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu si Uroše - rekla je Maja.
Ko god ima pitanja, ima skandalozno užasno ponašanje. Uvek su skandali i bizarne priče, ne prava, zdrava veza. Nije vama problem alkohol - rekao je Uroš.
Ti si ovde najgore postupke radio - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: M. M.